Amanda Reinhammar

Life is pain Get used to it

Orka!

Kategori: Allmänt

Orka skriva blogg när man är trött och vill sova ? Hm ja några rader iaf.

Eller nä jag är för trött för att fortsätta så nu säger jag Godnatt

Städar dag ?

Kategori: Allmänt

Lite iaf, Orka inte riktigt städa så himla tråkigt! Micha har tömt ut Frostis över hela köket så där måste jag nog städa! Boooring!


Jag får väl ta på mig städkläderna som jag alltid har när jag städar och ta och sätta igång då!
Wihoo vad roligt det ska bli ;)

Världens Finaste

Kategori: Allmänt

Mina underbara som gör min vardag så otroligt bra men oxå ganska tröttsam :) Men det är kärlek de!

Ångest!

Kategori: Allmänt

Grym ångest, Känner mig fet som en... Ja ? Jag vet inte. Har ätit lite räkor och en tallrik med fil. Och jag är proppmätt och därför känner jag mig tjock ! Skulle ha skippat filen! Sen med flingor, för mycket kalorier..

Plus att det inte blir någon promenad idag heller! Men i morgon ska jag gå en extra lång!

Iaf när jag satt i soffan och åt mina kära små räkor så ja ni har hört att tjejers underliv luktar "fisk" ? Enligt who? Jaja men iaf så kan jag lova att mitt luktade räkor, Haha spillde hela tallriken med allt räkvatten! Gahhhaa Not good! Tur att jag faktis har en dusch och ett par nya troser Haha :) Lucky mee ? :O




+


=


Åh om det ändå vore min rumpa som var på bilden :O

Roligt =)

Kategori: Allmänt

Fick typ världens bästa samtal idag! Ella ringde och bad om ursäkt för hennes lögner =) Hon sa att hon var typ rädd at folk skulle tro att hon var besatt i mig lixom ?  Jag - Men lilla gumman det är ingen som tror det, Det är inge fel att vara små kär i sin BÄSTA vän som hon uttrycker det :P Hon är så söt! Men iaf så tycker jag om Ella med. Fast jag blir inte så "upphetsad" av tanken så jag måste skriva om det så mycket =)

Idag så har vi fotograferat barnen på dagis. Eller inte jag men. Syskon kort och ensamma kort på Michelle. Dom vart jätte fina. Så nu ska jag eställa massa kort :P

Sen så gick jag på bvc och fika och snacka med lite trevligt folk :P Nästan en helt vanlig torsdag!  Älsklingen jobbar över idag med så jag är ensam med barnen igen. Men det göt ingen. Ska försöka ta mig ut på en promenad ikväll. Kasnke jag kan få med syrran om jag frågar riktigt snällt :P

Varför ?

Kategori: Allmänt

Varför kan inte mina vänner stå för vad dom skriver ? Alltis ska det skyllas på mig! Jag kan ju inte lixom råför att dom tycker jag är bra... Så snälla våga stå för vad ni skrivit. Sen bara för att ni ånga er och vill ta bort inlägget så kan man inte bara ta tillbaka allt. Inte om man skrev i någon annans blogg iaf!! ;)

Ja idag så har jag väl inte gjort så mycket alls, Lämnat Micha på dagis sen så for jag och Devin hem och sov ZzzZ zå zkönt det var!  Sen så tog jag tag i tvätten och det varså otroligt mycket tvätt och  mycket är det kvar:( Puhuu stackars mig!  Hade det varit helg så hade jag lurat på Peter den Höhöh

Middagen bestod av Fiskpinnar hemmagjord potatismos spenat och citron :P Micha tyckte det var så gott att hon åt middag två gånger idag vid två olika tillfällen :P Mamma kom hem sent idag och Kåre var inte hemma så då bjöd jag henne på mat med :) Snälla jag!


(Ska vara en bild här på en fiskpinne men tydligen kan man inte lägga upp bilder!!! GAlen ? Svar ja!)

Nu snart ska jag och älsklingen kolla på Sons Of Anarchy. Love it!
Seeya

» Ella is in da house.

Kategori: Allmänt

Amanda is the shit! Bästa jävla fucking bruden som finns!

Alltså finns det någon bättre vän än henne ? Nä skulle inte tro det! Som sagt om jag fick va vilken jag ville så skulle det vara fröken Amanda Forssén!! Aj löv hör lixom!
Seeyaa later aligator !!!

Pengar

Kategori: Allmänt

Mm idag var det min tur att få pengar, Jag köpte svart nagellack och vita små söta blommar man fäster på naglarna, Snyggt va?

Har snart väntat på Ella i tre timmar, Fatta hur seg man får va.. okej om man skull ut, då tar jag lätt så lång tid på mig men lixom hon ska ju bara till mig ??

Nä undra om man ska till och göra sig lite smoothie ?

Gott gott med blåa bär till!

Bara för att!

Kategori: Allmänt



Att det inte alls var 05 utan 06!

Löning

Kategori: Allmänt

Yes idag är det löning men inte för min del utan för min kära karl. Jag får inga pengar fören i morgon tror jag Puhuu! Nä men lika glad är jag för det ;) Haha,
Har varit med Patta idag, Vi fika och gick på hjalmar för att fixa én ansökan om att plugga, Dock inte för min del :)  För jag är inte det minsta sugen på att plugga!

Undra vad jag ska bli när jag blir stor ?
Jag vet inte ens vad jag vill jobba med!
Hur fan ska man veta det då!
Och sen så finna det inte så mycket att jobba med här i ström, Isf måste man flytta här ifrån och det vill jag inte riktigt heller, Fast ibland måste jag erkänna att jag faktis vill flytta.
Men jag är väl inte som alla andra och KLAGAR PÅ DENNA BY!
Jag fattar inte vad ni gör här, det är väl bara att flytta så man slipper höra erat jävla tjat om att ström suger. Men faktis så är det ni som suger Haha! Ni som gör byn så tråkig! Vi som trivs har faktis jävligt kul!! Så Dra Tack!


Nu ska jag kolla på Fåret shaun



Snö!

Kategori: Allmänt

Wihoo det snöar ute! Det gillar jag!

Och det finns så otroligt puckade människor som jag bara vill spy över! Jag lixom äcklas av dom. Huvva! Jag kanske kan försöka banka vett i folket, Fast knappast går det!
Seeya

SöndagsMys

Kategori: Allmänt

Har haft en otroligt härlig dag idag, Först fick jag sovmorgon som alla andra helger, Vilken killa jag har va? Sen så städa vi ihop lite här hemma. När vi var klar så tog vi och koka lite oboy och klädde på oss och for till Rotnäset, Vad så mysigt att gå vid sjön. Michelle och Bazzie tyckte att det var så roligt och jag passa på att knäppa en massa fina foton på min underbara familj.









Och om ni undra varför lilla Devin inte finns med på några bilder så är det för att han fick vara hemma hos moster Alex och mysa, Fast jag tror inte det vart så mycket mys :)

Sen iaf så tog jag mina stavar och gick på en lång härlig promenad, Gud så skönt det var att få vara själv en stund. Det är faktis det.

Sen vart det middag on min kära mor & Kåre Fisk fick vi, Mm så gott det var :P Sen så har vi inte gjort så mycket mera, Mest slappat och tagit det lugnt.
Skönt det med ibland.
Ja just det, Jag ska försöka gå ner två kila på minde än två veckor. Tror ni jag kan klara det? Hoppas, Eller jag måste för byxorna jag ska ha på mig till halloween är det storlek 34, Jag kan ha dom men jag tror det känns bättre om det försvann lite på magen ;)
(Och jag har inte storlek 34 om i skulle se mig och undra om jag är dum i huvet som tror det) Haha men ni vet ju hur det är med typ leggings ? ?

Ännu en bra dag.

Kategori: Allmänt

Javisst har haft en jätte bra dag. Drog en fika med Ulla-Bella och Fis-Lisa och barnen var naturligtvis oxå med:) Sen for vi hem till mig och slappa lite. Eller inte Lisa för hon hade fullt upp med att leka med Micha. Sen så for jag och lämna Micha till mamma som ville ha henne en stund och då passa jag och Älsklingen på att synda och åt en pizza:) fast det vart inte så mycket. Hem och natta barnen sen så for jag hem till Ulla-Bella och snacka en massa skit. Låna skor och halsband tills halloween. Skit snyggt. Jag behöver inte köpa skor för det gör ju Ulla-Bella så det är ju bara att gå dit och välja ett par. Eller så säger man att man hitta ett par skit snygga skor så beställer hon dom så kan jag låna dom;) Haha. Men nu ska jag sova iaf. Ligger i sängen och väntar på att pärta ska komma och göra mig sällskap:) Men som vanligt är det någon tråkig sport han fastnar för! Jag blir sjuk.. Jag lovar det är sant. Jag blir sjuk av sport. Typ döende eller något. Men Godnatt och ha en trött natt för det ska jag ha:)

Sent

Kategori: Allmänt

Nu är klockan jätte mycket och jag ska snart sova. Har haft en så sjukt bra dag. Först så gick jag och Patta med barnen och handla. Sen vart det bullbak i stora lass. Och det var så roligt. Efter några timmar bakning så var det till att börja med maten. Fläskben Men klyftpotatis och kantarellsås. Åh så gott det var! Sen så vart det slapp i soffan och film tittning. Killers hette filmen och det var faktis rolig och bra. Sen så for vi hem till Lisa och där var Ella och Anna med, och får inte glömma lilla hugo:) så satans söt hund alltså. Tror han vart lite kär i mig eftersom han ville äta upp mig;) Haha! Men nu ska jag nog försöka sova så jag orkar med morgondagen. God natt..

Rubrik

Kategori: Allmänt

Har varit på bvc idag igen, Men den här gången för min skull.
Träffa lite folk =)
Kom försent på dagis med Michelle, Men vad gör det, Jag måste ju oxå fixa mig ;)

Ikväll blir det Småstjärnorna med Patta, Så kul att se småbarn uppträda, Haha dom är så söta! Sen så blir det nog hem och ta det lilla lugna!

Nu ska jag försöka få tag i den här underbara damen!  Tjaoo


Tänk att ta en bit av henne va ;) Haha kärlek

DH

Kategori: Allmänt

Det är paus på DH nu. Gud vad jag älskar denna serie!
I morgon ska jag nog göra kassler/broccoli paj.
Kommer nig bli jätte gott eftersom jag älskar broccoli! =)
Hungrig som man är längtar man som en tok!

I morgon ska Devin till läkaren!
Vill inte alls ta med honom.
Han har haft problem med magen och haft jätte ont. Plus att han börjar få två tänder.
Det gör inte hans humör bättre.
Tycker så synd om honom min lilla stackare.

____________________________

Hur som haver verkar det bli andra planer!

_________________________

Har faktis städat nu från kvällen!
Hade så fruktansvärt stökigt, Så i morgon ska jag tokstäda!
Peter fick komma hem vid lunch, Men efter jag fick ipren så vart det rätt bra!
Tack för det!

Blir så less!

Kategori: Allmänt

Blir så himla less! Har fått ont i ryggbröstet igen. Om man kan säga så ?
Kan knappt andas in utan att det gör så fruktansvärt ont! Inte röra mig!
Åhh ARG! Hoppas jag slipper ringa hem Peter, Att det gåröver.
Michelle är på dagis och Devin sover så än så länge går det bra.

Nu är iaf min älskade syster hemma! Hon ska komma till mig och jag längtar så mycket! Gud vad jag har saknat henne, Grät när hon ringde haha min älskade syster <3

Ska bli kul att få höra allt hon har gjort och se hur brun hon har blivit =)

Glöm inte DH ikläll!

Ha en bra dag.

Trötter!

Kategori: Allmänt

Jag fattar lixom inte hur jag kan vara så satans trött!
Jag tror jag sov as dåligt inatt men jag vet inte..
Micha vaknade typ inatt när vi skulle lägga oss och hon var inte alls sugen på att sova.
Hon satt uppe med oss och kolla klart på avsnittet med S, O, A.
Tror hon hade lite feber.

Vi satt även och rensa svamp igår och det kändes som man inte kom någonvart.
Så mer rensning blir det ikväll.

Lätt att städa då man har en dotter som drar fram allt hela tiden ?




I morgon kommer min älskade syster hem! Åhh jag längtar så mycket!

Helgen snart över!

Kategori: Allmänt

Har faktis haft en skit bra helg.
I Fredags så kontaktade jag min kära vän >Anna Rova,
Hon satt hemma hos Jossa så då gick jag dit, Det var en riktig tjej fest =)
Haha skit kul var det iaf.
 
Sen igår så vart det en fika med Isabell Jossa och Emelie.
En riktig sagofika :) Haha en sallad!

Helkväll med älsklingen med Sons Of Anarchy!
Grymt!

Idag så har jag varit med Mamma Och Kåre, Tog med mig barnen och plockade svamp.
Hur mycket svamp som helst var det.
Har typ hela köksbordet med svamp nu som ska rensas.

Ska lägga upp lite bilder snart så får ni se hur mysigt vi hade det.
Men nu är det blöjbyten och mat till barnen som ska göras!

Tjoho hej svejs!

!

Kategori: Allmänt

Asså gud vad mätt jag är! Åt nästan inge och endå vart jag proppis! Grett!
Nu ska jag och älsko kolla på Sons Of Anarchy. Sen kanske jag ska dra till Anna en stund. Fårse vad Pärta tycker om det ? ;) Haha

Ha en skön kväll!

Äntligen Fredag ?

Kategori: Allmänt

Alla dagar är detsamma för mig!
Nästan, Peter är ju typ hemma!
Snart ska jag och min underbaara dotter äta lite gröt :)
Hur gott är inte det då?
Sen vet jag faktis inte alls vad vi ska hitta på ?
Kanske man ska ta och hälsa på min momma.
Var länge sedan nu.

Peter skulle försöka sluta kl två. Hoppas han gör det. För då vill jag verkligen gå med mina kära stavar för det börjar bli längesen sist.

Nä nu håller jag på att hungra ihjäl!!
Hej då

Wiihoo

Kategori: Allmänt

Tjejer är så otroligt korkade!
Kan man inte ge en komplimang istället för att säga elaka saker och snacka en massa skit?
Överallt ser man avundsjuka. Folk som inte alls säger att dom är det.
Men varför säger man elaka saker och varför måste man kommentera sånt för?
Är det nödvändigt?
Är det snällt?
Är det sant?

Mår man verkligen bättre av att göra det?
Nä jag tror inte det.
Är det så roligt att såra någon.

Tänk om, Jag säger bara tänk om.
Det finns faktis dom som tar livet av sig för att folk bara måste säga dessa elaka saker.
Och man kan inte bara ta tillbaka allt och få det ogjort.
Så tänk på det innan ni skriver/säger saker att ni kan inte få det ogjort!

Varför skriver man att en tjej är slampig fast hon inte alls ligger runt? Hoppa på någon för att den är tjock eller smal? Eller säger att någon är ful? Har dom verkligen valt att vara så?

VI TJEJER SKA JU FÖRFAN HÅLLA IHOP!

BVC

Kategori: Allmänt

Har varit på Bvc hela dagen sen jag lämnade Micha på dagis.
Skönt att göra något annat än att sitta hemma :D
Ni sitter vi och kolla på bananer i pyjamas.
Skit kul or not!

_____________

Är hyfsat less på ALLA Patetiska muppar!
Vissa som fortfarande är i tolv års åldern?
Då säger jag bara VÄX UPP!
Och då menar jag inte små och söta!



Aja nog om detta.
Pratade en stund med Moa igår.
Fy fan vad vi skratta.
Hon är bara för rolig! Haha
Enorma problem den kvinnan har ;)
Inte så länge tills hon kommer hem nu.
Ska bli skönt att få rå om henne lite.
Har inte träffat eller pratat med henne på evigheter!


Sen så längtar jag jätte mycket tills min syster kommer hem!
Känns ganska tomt utan henne.
Det gillas inte ifrån min sida.

Men snart så :D
Det är mycket jag saknar nu..

Första snön kom idag och försvann lika fort :P
Som det ska vara då med andra ord :)
Jag och Micha kom sent på dagis bara för att vi satt som hökar och kolla ut :)

Makrill

Kategori: Allmänt

Nu ska jag fika en macka.
Hårdbröd med makrill.
Så satans gott alltså!



Lite Sons of anarchy och kungar av tylösand ? Stavas det så?

Jag säger då det!

Kategori: Allmänt

 

_________________

Tänkte lite gamla bilder =)


Jag

Lisa

Jag

Jag

Jag & Anna

Jag & Ella

Jag Christian & Lisa

Anna Lisa & Jag

Jag jag & en massa jag

Lite äldre bilder från förr :)

Lång dag!

Kategori: Allmänt

Kommer att vara en lång dag idag.
Älskipälski kommer att jobba över :(
Men det är såklart bra att han gör det.

_______________________

Har nyss kommit hem ifrån en promenad, Fick ta den eftersom älsklingen inte kommer att vara hemma.
Ställde mig på vågen i morse och då vägde jag 63,9 Gissa om jag vart glad.
Nu har jag bara fyra kilo kvar att gå ner. Vi får se hur lång tid det kommer att ta.
Men bättre att väga så än 71,7 ?

Känns skönt att man har kommit en bit nu och att det inte alls är så mycket kvar.
Vill börja träna på piggen!
Men eftersom att jag äter så lite så ska jag inte träna heller.
Så jag väntar tills jag ha kommit ner till mina 60 sen ska jag äta ordäntligt och träna som tusan :D
Många säger ju att jag gör fel med min diet men som ni ser så funkar det faktis på mig.
Men är ändå tacksam för alla tips!

___________

Tror jag ska ta med mig lill prinsen och kanske städa källaren.
Inte roligt men det måste verkligen göras.
Så Hej då!

Hemkommen!

Kategori: Allmänt

Har varit på föräldramöte.
Fick se en film som dom hade gjort.
En dag på dagis hette den.
Var så roligt att se hur dom lekte på dagis.
Det får man ju aldrig se annars =)

Snart är det DH och det gillar vi ?
Älsklinge övergav mig för att kolla på fotboll ?
Hur kan man göra något sånt!
Jag fattar inte ? Haha =)

Men ärligt så fattar jag inte ?


Kallt

Kategori: Allmänt

Åh vad kallt det är! Gillar inte att detär så kallt och att det blåser så mycket när jag ska gå ut och gå! Vädret har typ en halvtimma på sig att ändra på sig!!



Försåker att fixa så jag kan skicka in min telefon! Men jag fattar inte varför dom inte kan ha en jäkla normal kundtjänst som man kan ringa till.
Att dom måste vara så jäkla komlicerad!
Jaja

Prata med min kära syster idag oxå. Känns skönt att jag har henne!
Undra hur jag ska göra på Halloween.
Tror jag kanske ska följa med älsklingen senare på kvällen ?
Eller kanske inte ?
Är svårt det där. Jag vill ju gärna vara överallt på samam gång.
äh man hinner mingla runt på olika ställen.
Man behöver inte stanna på samma ställe i evigheter.
Märks väl när det väl är.
Stannar väl där det är roligast helt enkelt =)



Är otroligt ungrig. Tror jag ska ta och göra mig en smoothieee =)
Lät gott va?
Nä nu ska jag se till att Micha får i sig någon middag.
Tjoohoo

Undra?

Kategori: Allmänt

Undra om jag ska börja läsa igenom inläggen! Jag är inte dålig på att stava är bara väldigt slarvig när jag skriver. Speciellt när jag sitter vid en bärbar dator!
Så jag ursäktar mig för alla stav fel som görs. Men ni ser ju vad det är jag menar ? =)

Nu är Micha på dagis igen så det är ara jag och Devin hemma.
Rätt skönt eftersom jag inte är riktigt kry!
Hoppas inte barnen blir sjuka!

Här kommer lite mysiga bilder..

______________


Micha på lekplatsen


Bazzie busar


Micha tar hand om lille bror


Och lilla Devin

Fortsättning

Kategori: Allmänt

Javisst nu blir det fortsättning av Son of anarchy!
Har ätit havregrynsgröt till middag super gott!
Passade på att hämta lingonsylt hos min kära mor när vi var på långisen. Men fy s*tan vad kallt det var. Tags att ta på långkalsongerna ?

___________

Kom just och tänka på att mitt och Peters förhålande är väldigt jämnställd.
Är så glad att jag faktis har hittat en karl som är med på att dela sysslorna.
Skulle aldrig kunna vara med en lat gris som inte hjälpte till i hemmet och med barnen!!

Så skämms på alla karlar som inte gör det!

Nåväl. Nu vet jag iaf vad jag ska ha på mig på halloween!
Så nu är det problemet löst =)
Fast jag ska inte vara något speciellt.
Bara klä mig i något jag inte brukar ha.
Men det är faktis väldigt snyggt !


Breven från Felix

Kategori: Allmänt

Micha kollar på tv Breven från Felix. Gölligt program!
Devin sover, Har snart sovit i tre timmar!
Rätt så skönt =)

Jag tror vi hittade en liten tand på Devin igår med. En hörntand. Hmm konstigt ställe att få sin första tand på ?

_________

Iaf i morse när jag skulle gå på toa så hörde jag hur Micha stängde igen sovrums dörren, Där Devin sov med. Iaf så fanns det en nyckel i dörren. Och naturligtvis så låser hon in både henne och Devin! Skit skoj! Men som tur va så hade jag en extra nyckel =)
Kunde ha slutat illa!

Nu vakna lill prinsen

Shit Pommes!

Kategori: Allmänt

Är så jäkla trött alltså.
Vi hade så himla svårt att sluta kolla på serien. Men ikväll ska vi fortsätta kolla.
Börjar även bli sjuk och det vill jag verkligen inte. Har lixom inte tid med det när man ska bli smal ;) Haha Men men.
Idag har jag båda barnen hemma och jag har inte en susning om vad vi ska hitta på. Vädret lockar en inte iaf så det blir väl kanske att leka med lera och rita kanske :)
Måste gå på en promenad senare idag, Fast har just ingen energi för det!
Måste blir lite pigg! Man blir ju himla trött av att bara vara hemma hela dagen oxå.

___________________

Pratad med min älskade syster igår med.
Åh vad jag saknar henne!
Men hon kommer ju snart hem! wiihooo :)

Söndags myyys =)

Kategori: Allmänt

Tänkte börja med att berätta vilken underbar helg jag har haft.
På Fredagen satt jag och älsklingen och kolla på idol, Och vad jag tyckte det var tråkigt! Det lixom kröp i kroppen på mig för jag ville verkligen inte bara sitta hemma. Så jag plockade fram min allra bästa vän och smsa fröken Anna Rova :P Hon skulle på fest haha så jag tog och föjde med henne på fest. Dock så drack jag inte mer en typ någon enstaka drink. Och jag var inte hemma fören halv sex på morgonen. Ni vet när man är vaken för länge så att man bara skrattar åt allt ? Haha exakt så var det. Vi bara satt och skratta åt allt, Jag lovar att våra skämt var dom bästa som någonsin sagts!

Även kul när killas frågar hur det känns att föda barn ? Känns det som att bajsa en vattenmelon ? Haha det var klockren.

Igår gjorde vi inte mycket alls, Jag var så trött eftersom jag vaknade halv nio. Alltså sov jag i två och halv timma den natten. Men det gick bra tills jag skulle natta barnen, då nattade jag mig själv med iaf till älsko kom och väckte mig. Då började vi kola på en serie som heter Sons of anarchy
grymt bra serie. Och den ska vi fortsätta att kolla på nu.

_____________________

Idag så har vi varit ute på promenad varit på hempan och lekt i lekparken. Sen så har vi städat och donat hela dagen. Min karl har varit så himla duktig idag och då har han varit duktigare än mig. Haha helt underbart måste jag säga :P

Undra om jag skulle ha föds till pojke ?
Kanske man hade sluppigt allt tjafs för ingenting.
Folk är för kännsliga.

Mycket lättare att vara en kille! Blir dom någonsin sur på varandra ? Ehh nee

Tråkigt

Kategori: Allmänt

Jag har grymt tråkigt ikväll. Är inte alls sugen på att sitta hemma känns det som. Jag tycker det är tråkigt att titta på idol. Jag är mätt, Ja och inte så mycket mera! Men vad tusan kan man göra ? Hmm inte mycket alls kan jag tro..
Men den här kvällen känns som alla andra kvällar i veckan. Det lixom kryper i kroppen. vill inte sitta still... Om jag hade färg kanske jag skulle ha kunnat måla, Men tyvärr Amanda...

FREDAAAAAAAG

Kategori: Allmänt

Så skönt så skönt. Vart ingen tripp idag till hällingsåfallet. Men det får bli en annan gång! Vill gärna åka dit.

Titta så fint



Har nyss druckit en smoothie
Åh så god den var. Idag blir det super god middag. Kotletter med ungsgrönsaker. Morot tomat broccoli och en sån här som ser ut som en gurka fast det inte är en gurka. Ja ?
Och B-sås
Dricka bli kolsyrat vatten =) Mums
Vis ka faktis äta gott ikväll till Idol Morötter och gurka med dipp :) Ja och kolsyrat vatten Haha vilken lyx!

Snart kommer Pattis hit och umgås med mig, Vi ska ut på en promenad, Men först måste jag ge Devin mat..

HAr även varit så diktig idag att jag har städat! Toppen, Vem vill inte ha det städat en fredagskväll med en massa tända ljus i höstmörkret ?

Måste koma på vad jag ska vara på Halloween. Kommer fan inte på något bra, Vill inte heller slösa 5-600kr på en kväll! + Att man ska köpa alkohol inträde. Typ tusen kr för en jävla kväll. ALDRIG! Ja just det. Så måste jag ju köpa en fin liten present Till Ulla-Bella (Ella) som fyller 20 år! VAd kan man köpa ? Hmm svårt till en tjej som har allt och en massa jävla stålar!!! Haha där kanske jag överdrev en smula =)


Ellisbellis och Michelle <3

Snart är det helg =)

Kategori: Allmänt

Åh vad skönt att det snart är helg. Att jag få ha min underbara älskling hemma!
Idag var jag med pattis en stund. vi tog en liten promenix. Sen så kom FisLisa förbi och busa igärnet med Michelle. Det tyckte vi om!

Till middag vart det som sagt kött och grönsaker. Kunde nästan inte äta. Vart bara några få stackars tuggor. Sen så vart det så här att man bara tuggar och tuggar men man kan inte svälja. Har ni varit med om det någon gång ? Men då är det bara att sluta. Så jag tryckte i mig en massa vatten istället :) Sen så kom mamma och kåre förbi och åt Pizza. Inte lite sugen vi vart då! Men Mizha fick smaka iaf



Sen efter dom hade farit så vart det en promenad med familjen. Så skönt! Vill ju gå med stavar jag men Peter envisas med att vi ska gå tilsammans för han vill oxå gå med stavar! Grrr Morr!

Är det något sevärt på tv ikväll då. Kanske ska kolla mig för om det är nåe bra.
Hare

Grisen

Kategori: Allmänt

Micha har kommit på ellt helt fantastiskt smeknamn till den här damen. Alledes själv faktis. Grisen heter hon. Så från och med nu så ska hon kallas Grisen, Helt underbart roligt!


Patta/Grisen

Har varit på en promenad med Patta/Grisen. Super skönt ute ju. Nu ska jag se till att lill tösen får i sig lite lunch och så ska jag till och marinera lite kött som vi ska äta till middag mes wokgrönsaker =)

I morgon ska jag nog följa damerna till hellingsofallet? Heter det så ? Jaja och då ska jag ta med mig Devin Micha ska på dagis hon. Men iaf så ska jag passa på att fota en massa fina kort på honom och mig. Ska lägga upp en bilderna sen så ni oxå få se. Om det bli så att jag följer med. Men dt verkade som om peter kunde sluta tidigare =)

BloggiBloggi =)

Kategori: Allmänt

Dagens middag


Bakis och jävlig var jag på denna bild, Men lika glad för det var jag eftersom jag hade mina underbara barn hos mig =)




Micha ville inte vara med längre :P


Jag dagen innan jag vart så makalöst bakis.
Jag brkar verkligen inte ta bilder på mig själv! Och här ser ni varför.
Ser alltid så jävla ja ni vet på alla bilder! Haha
Men den här bjuder jag på :P
Jag var faktis lite finare i verkligheten.
Eller så ljög spegeln... ?

___________________________________

Just det. Min super fina jacka har kommit idag.
Är super nöjd med den!
Love it!

Sooova

Kategori: Allmänt

Gud vad jag ville sova i morse, men mina barn var tyvärr inte lika sugen på det.
Så det var väl bara att kliva upp.
Skulle på promenad med PAtta medn hon sover ju. Hon skrev att jag kunde komma och väcka henne för jag vert ju vart hon sover ? Hmm eller inte. Jag vet inte vart hon sover..
Kanske hos sin mor och far ??

Idag ska jag äta fiskbullar med ärtor mums vad gott, fast skulle vilja ha potatis till :)
Åt makrill till frulle.. Gott gott.

När ska väl leta rätt på den där damen så man kan gå på promenad och snacka lite skit ;)

Tomt

Kategori: Allmänt

Har nyss tränat mage. Jág fattar inte. Det känns som jag har träningsvärk i revbena ? Det ömmas som fan. Varför gör det de ? Har bestämt mig nu för att lägga drinkarna åt sidan ett par dagar. Jag ska äta fast så lite kolhydrater som möjligt. Typ fisk och grönsaker. kött och så. Fast jag vill ju undvika fettet!!

Åh vad jobbigt allt sånt här är. Till november vill jag väga 60kg om inte mindre. på typ fyra veckor så borde jag väl ändå kunna gå ner fem kilo tycker man. Alltså jag blir galen av allt det här, Tänk om man kunde trolla och bara få den kråpp man ville ha!! Fan vad nöjd alla skulle vara då! Typ designa sin egen kropp. Skulle inte det vara underbart ? Eller om man åtminstonde hade massa pengar för att fixa alt som man är missnöjd med!
Livet är lite orättvist. Haha tragiskt!

Ska snart ta och köra kvällen så man orkar busa med barnen i morgon :) Så god natt på er..

Har varit och

Kategori: Allmänt

......................

Japp det är en hemlighet =)

Är ganska nyss hemkommen ifrån en lång härligt promenad! Peter säger att jag borde sluta med Naturdiet eftersom jag spyr innan jag ens har börjat dricka. Alltså jag spyr bara av att tänka tanken på att jag ska dricka det där ...

Så nu ska jag kolla runt lite på nätet efter andra betoder jag kan göra. Typ kanske äta som vanligt fast minde och utan kolhydrater ? Jaja vi får se. Jag testar att dricka i morgon med,
Fast iof så har jag bara druckit en halv drink idag.
Inte så mycket att hurra över och jag tror knappast att det är något bra.

H&M

Kategori: Allmänt

Har beställt en massa kläder till Micha
Lite tråkiga jul klappar =)

Roliga för mig..


Jätte söta benvärmare

Älskar randigt!

Mysigt till vintern

Tjockare tröja

Har redan besällt ett par sådan byxor. Men ville ha ett i rosa med :)

En tröja som passa till byxorna samt benvärmarna.

Dax att börja tänka ut som roliga julklapparna.
Hon ska iaf få en spark :)
Det  tror jag hon kommer uppskatta.

Tråååkigt

Kategori: Allmänt

Idag skull mina barn fotograferas.

Men icke.
Fotografen hade blivit sjuk så.
Jag som hade klivit upp halv sju och gjort barnen fina Haha
men så kan det gå :)

Ska snart fara iväg och lämna Micha på dagis sen så blir det en skön promenad med Devin och vovven..

Ikväll så är det DH Åhh vad jag längtar. Bästa serien någonsin..
Hoppas den aldrig tar slut!

Regn

Kategori: Allmänt

Blöta familjen som har varit ute på promenad i regn och rusk :)

Brandsläckare

Kategori: Allmänt

just det, Vi har skaffat oss en brandsläckare.
Man vill ju verkligen känna att man kan göra allt för att försöka släcka branden om det skulle börja brinna. Känns som ett måste att ha en när man har barn.

3 990kr Gick den lös på men kan den rädda min familj om det skulle hända något så får den kosta hur mycket den vill!
Inget är mer värd än mina underbara <3

Jag tycker att ni som inte har en hemma borde oxå skaffa er en brandsläckare.
Tänk om det skulle börja brinna så ni inte kan ta er ut ?
 Eller att en familjemedlem blir inlåst av branden ?
Tänk på detta..

Ny vecka

Kategori: Allmänt

Veckan började med att jag var så trött att jag inte ville kliva upp, Hade lätt legat kvar i sängen hela dagen kändes det som. Men Michelle skulle ju på dagis så det var bara att försöka vakna till liv.

Har varit ute på en promenad nu från morgonen. Var riktigt härligt när man hade klätt sig ordentligt.
Var även ner på DHL för att hämta tt paket men det var ingen där =(
Vill inte gå in i det stora gula huset...
Haha nejdå men jag hade med mig vovven och då kändes det så bökigt, Så älsklingen får ta och hämta paketet.

Och nu då ?  Kanske man ska ta och slänga in den där tvätten i maskinen som ligger på hög ?

Och sen så vill jag säga ett stort Grattis till Christian
Du är saknad..

Fy så kallt..

Kategori: Allmänt

Tog med mig hunden på en långis.
Men inte var då så skönt som det brukar!
Kallt och jävligt var det.
Sen så blåste de..
Huvva!

I morgon ska Micha på dagis.
Går lite annorlunda dagar denna vecka.
Men efter en helg med mig så  vill hon nog på dagis ;)

Önska jag fick upp energin lite så jag kunde stor städa detta jävla förbannade hus!
Spelar ingen roll om jag städar så blir det stökigt på en gång!
Och allt hund hår.
Kan man snagga en Husky ?






Söndag morgon.

Kategori: Allmänt

Det är verkligen trist ute. Känns grått och kallt.
Kanske solen tittar fram snart.
 
Vakna vid åtta idag men låg kvar i sängen till halv tio =)
super skönt. kom inte i säng fören vif ett somna runt kvart i två.




Nuså ska jag bara dricka drinkar igen. Nu har ja ätir nog. fast jag har inte gått upp något i vikt den står fortfarande på 65,9 Så vi får se hur det ser ut på måndag. Hoppas på att jag kan gå ner två kilo till bara. Skulle sitta fint det :P


Undra vad man ska hitta på idag då ?
Micha ska iaf till momma en stund och följa med ut i skogen. Så jag kanske får passa på att ta en promenad. Lr så väntar jag tills älsklingen kommer hem ifrån sina äventyr i stan.
Då kanske jag kan få gå med mina kära stavar :)

Undra om Ella ska vakna snart ?
Äh hon får sova hur länge hon vill :P

Igår kolla jag och Ella iaf på Svan prinsessan. Gud vilken bra film. Lika bra som den var när man var liten. Älskar att kolla på gamla barn filmer!


Stavgång

Kategori: Allmänt

Har nyss kommit hem ifrån en promenad med stavar.
Jätte skönt idag med förutom att efter halva vägen ville jag ta av mig tröjan men det gick ju inte eftersom jaf hade stavar och var tvungen att ha min tele någonstans.

Ska snart duscha och göra mig i ordning. Väcka LA Sen så vet jag inte alls vad vi ska göra hela dagen... Återstår och se. Kanske gå till någon lekpark så Micha får leka och Devin sova.

Känns som om det kommer bli en ganska lång dag då det inte alls finns så mycket att göra!

Vit skåpbil

Kategori: Allmänt

Nu när man ser en vit skåpbil så misstänker man alla! Ja Jag och Ella såg en vit som for mot strand! Då trodde vi genast att det var tjuvarna så vi tänkte följa efter. Men å andra sidan så kanske det inte var dom :) Vi kan ju inte följa hur långt som helst ?

Nä nu ska jag ta och sova Goood natt!

Vilken bra dag.

Kategori: Allmänt

Dagen började med sov morgon sen en dusch och fixa sig lite.
Drack en drink som jag nästan spydde av så jag drack inte hela.
Sen gjorde jag gröt till Micha och Nanna till Devin.
Klädde barnen och vi alla var klara.
Sen for jag och hämta Ella hon var så javla seg asså!

Hon skulle på arbetsförmedlingen. Satt där och vänta en liten stund hade radion på typ 2 min
Sen när jag skulle fara eftersom det skulle ta en stund för Ella
DÅ STARTAR INTE BILEN Gaahh!



Pinsamt att stå där som ett jävla fån och inte vet vad man ska göra ?
Tur att den finns män!
Vad skulle vi göra utan dom.
 Iaf så ringde jag till Lisa men hon var inte med Johan sen ringde jag till han som inte hade startkablar. Men det visade sig att jag hade det själv.
Peter ringde svärfar som kom och hjälpte mig. Jihoo han fixa så att jag kunde starta bilen =)



Sen så for jag och Ella barnen och Peter och tog en sallad. Ja JAG ÅT LITE SALLAD. Och det var riktigt gott! Vet inte om jag pallar att bara dricka äckel peckel!



Vi provar igen på söndag för i morgon ska jag äta kräftor och räkor :P




Har nyss duscha igen efter en lång promenad med stavar, Jätte skönt var det.
Nu börjar idol. Såå Bye

Haha

Kategori: Allmänt

Jag skriver som en kratta. Finns det något inlägg som jag inte skriver fel i ? Missar alltid någon bokstav eller så skriver jag in fel Haha vilken loser jag är =)