Amanda Reinhammar

Life is pain Get used to it

Helg!

Kategori: Allmänt

Äntligen är det fredag, Vilket inebär att jag får ha min älsklning hemma och slipper vara ensam.

I morgon är det sista April så om vädret tillåter oss så ska vi grilla :) Sen ska vi ner på hembyggdsgården och kolla på majbrasa :) Iaf den lilla för barnen som är kl sju :)

Igår var man med i tidningen igen =/ Dom kunde väl ha tagit en bild som man såg bra ut på haha! Pinsamt! Såg ju ut som varken jag eller Anna hade några ögon, Jag såg ju värst ut, Anna hann ju åtminstonde dra en pose haha ;)

Morgonen börja med att jag trodde jag var död ??

Ja det är sant. jag var si himla trött  så jag vägrade att kliva upp, Så jag låg kvar tills kl var nio :P Sen så tog jag barnen och "hoppade" i badet. Mysig start på dagen. Ja tills vi kommer ner och Devin är skit gnällig och tok grinar jätte länge. Tills jag kom på att han var ju hungrig han hade ju inte ätit på fyra timmar :) Så nu är det bra :)


Nu ska jag försöka hitta på något med barnen :)
Ha en bra dag!

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Har haft en helt underbar dag!

Har varit och fika med super goa Isabell! Det var så himla längesedan vi träffades så det kändes jätte roligt att få träffa henne!

Det vart en massa surr med god lunch. Sen vart det vidare för att ta en mjukglass :P

Nä det här ska göras om. :)

Har varit och hämta mitt lilla bustroll på dagis med.
Måste säga att hon är den mest fantastiska lilla flicka som finns!
Hon är så stark! Med all den oturen hon har haft på sistonde så måste jag säga att hon är en riktigt tuff tjej! Älskar henne så otroligt mycket! Mitt lilla hjärta ♥





Fixar och donar!

Kategori: Allmänt

Ska börja städa upp röran som infinner sig i mitt hem. Har man knappt varit hemma under påskdagarna så har man inte hunnit städat nått. Det dras in mycket skit så nu ska dammsugarn fram så man kan få sitt hem tillbaka :) Håller även på att fixa fram en massa papper som jag måste skicka in när jag ska börja det nya livet som arbetslös :/ Suck.. Hoppas verkligen att jag får ett jobb så det inte blir långvarit! Den 2/5 så ska inskolningen börja på Devin så JOBB det är bara att komma!

Vill inte bli en bitter människa som suktar efter jobb hela dagarna! Så kul är det inte att läsa som alla andra skriver om deras arbetslöshet och allt tjat om att det inte finns något jobb! Sån vill inte jag vara, Det passar lixom inte mig! :)

Nä nu åter till det jag böjade med. Ha en trevlig dag!



Fyra dagar sen sist :)

Kategori: Allmänt

Nu var det ett tag sen jag skrev sen sist och det har har ju varit påsk :P Det har varit en massa utemys med grillning och härliga människor! Min Moa kom ju hem över påsken med och det var ju underbart :D

Men det tråkiga är att nu har alla åkt :(

Ella Moa och Alex... TRÅKIGT! Så nu är man typ ensam igen då! Men om typ mindre än tre veckor så åker jag ju ner till Alex och Moa med min Pattis :P Så något har jag ju att längta efter :D

Men jag slänger upp lite bilder från min helg!

























Känns så tråkigt att helgen är över :( Men snart är det sommar och det kommer det bli en massa mys och skoj :)

Borsta Tänderna

Kategori: Allmänt


GodNatt

Tisdag! :D

Kategori: Allmänt

Har varit hos momman och ätir surströmming. Marita och Timmy var oxå med. Var mycket trevligt :D Gick en promenad med hundarna vilket är skit jobbigt när man har barnvagn. Dom liksom går åt olika håll ?? :P

Michelle har provat sin nya cykel för första gången ute. Det gick väl sådär! Tyckte inte den var så super bra men det blir nog bättre när vi sätter fast en stång :)

Igår hade jag Ella och Lukas på besök. Vi kolla på en skit dålig film som Ella hade valt =/ Bra Ella! Vi käka lite godis med ;) Mums :P

Snart är det påsk vilket innebär en jädrans massa familje mys med släkten! Vilket jag längtar mycket till! Grillning på fredagen till lunch sen blir det påskbuffé :)

Lördagen blir det nog grillning igen fast på gården. Ska plåcka fram utemöblerna så vi kan sitte ute och njuta av solen medans barnen leker. Rensa rabbaterna så jag kan odla lite nya blommor. Kratta och rensa buskar. Åh vad jag längtar till sommaren. Då ska jag ha hit alla mina vänner så ska vi ha grillkalas! Åh så mysigt!








Bilder

Kategori: Allmänt













Rubrik

Kategori: Allmänt

Är super taggad för kvällen! Har strykit lite kläder hos momman, Ska bara käka och sedan börja göra mig klar :D Ska bli så roligt att träffa alla! Speciellt ELLA och hennes boyfriend! Ja just det, Sara kommer ju oxå :D Kul kommer det bli. Det kan ju inte bli annat med härligt folk! :P

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Har sovit jätte bra inatt, Vart lite sent då Devin vaknade och ville vara vaken en stund, Men annars så är jag pigg faktis :D

Devin tog och skallade mig över munnen igårkväll! Börja blö och ont har jag fortfarande :(

Idag är det den stora dagen! ELLA KOMMER HEM! Hon är typ hemma om två timmar ;) Woohoo!!! Inte för att jag ska störa dom påen gång eller ?? Men jag ska nog fara upp på eftermiddagen och säga HEEEJ !
Sen ikväll ska vi ju umgås ett helt gäng hos syss :) Myysigt!

Ni får ha en underbar lördag! Puss hej!

Ägg målning! :D

Kategori: Allmänt

Ja som sagt så har jag och Michelle målat ägg idag. Tre kvar av fem :P Det gick ju bra att måla dom men sen när jag skulle hönga upp dom stod jag som ett frågetecken?? Ehh? Jag kunde inte förstå hur man sätter fast ett snöre i ett ägg?
Så jag sätte fast det med tejp! Haha ja dom hängde ungefär 1 minut sen for dom på bordet! Så jag tog mitt ena ägg och kasta i slasken för att jag vart så jädrans arg för att jag var en sån dålig mamma som inte visste hur man hängde upp ett ägg!! Haha så tokigt det kan bili ;) Men Margit lärde mig sen på kvällen hur man skulle göra så nu hänger dom i björkriset :D

Såhär fina vart dom hihi :) Inte för att jag kan kalla mig konstnär, Mina ägg jag gjorde när jag var små var då mycket finare :D













 

Sen har Devin lärt sig något nytt idag :D

Äntligen Fredag :D

Kategori: Allmänt

Äntligen Fredag och jag är super pigg :D

Har nyss varit till tandläkaren med Devin som slogs sig så illa igår,

Men det var svårt och se om det hade blivit några skador på tänderna.

Så vi får hålla utkik så det inte blir några förändlingar.

Annars så ska jag försöka mig på att städa för ja hela veckan irad haha ;)

Har inte lyckats gjort det än men idag måste jag göra det så jag slipper det i helgen :)

Peter blir alltid så pjutt på mig när jag säger att vi måste städa på helgen! :P

Men jag väntar till Devin ska sova så går det fortare och lättare.

Annars så blir det nog en väldigt lugn kväll för våran del, Hemma mys i soffan med lite gotta skulle jag jag tro :)

Kanske tända lite ljus ? om jag orkar :)

Ska iaf förbi mommen sen idag för att hämta lite björkris sen ska jag försöka hitta färgen så jag och Michelle kan måla äggen som jag blåste ur igår :D Skoj!

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Idag så har det varit en sån här konstig dag tror jag :/  Bra med konstig.

Hann med bvc två gånger idag. Först för nöjesskull sen för att lilla Devin skulle ta spruta! Huvva tycker så synd om lill grabben. Ser så himmla brutalt ut när dom sticker in två spruter samtidigt i varsit lår! Men han var så duktig! :D

Sen kom vi hem, Jag börja dammsuga för vi hade ett kilo grus här hemma skulle jag tro. igen..
Devin ramlar och jag hör inget, Michelle kommer då och säger till att han har ramlat och slagit sig och att han blöder.
Han blödde riktigt mycket i munnen, Såg sen att det hade blivit ett hål i överläppen. Men det var nog ingen större fara sa dom på sjukrådgivningen. Men tandläkaren få det bli i morgon.
Bara kolla så tänderna är bra iaf han fick en smäll där. Sen blir det att kolla så han mår bra i övrigt eftersom han kan ha slagit huvudet.
Inte lätt att vara ett år och har en balans som inte är riktigt hundra.
Blir många blåmärken på lill stackarn.
1år = blåmärken på huvudet.
2½ = blåmärken på benen.
Ungerfär så är det.

Ikväll blir det CM och lite fortsättning på städningen. Beror väl på om jag lyckas få Devin att somna ikväll. Peter har ju träning så jag ska natta båda själv.

Tack mamma för att du köpte en sallad åt mig.
Funkar inte riktigt att ha en karl i köket ;)


Längar så mycket tills vi åker till stockholm!
Ännu mera när jag snacka med den här bruttan igår :D

Men så skönt det är att ha syster hemma iaf <3
Sen så kommer ju ELLA på lördag :D :)

Ha en trevlig kväll

Jahapp!

Kategori: Allmänt

Mitt tandkött/käke verkar inte vilja bli bra! Känns lika förjävligt! Kul!
Börja dagen med att Michelle skulle på dagis, Stressad som jag var så skulle vi komma i tid! Yes!

 Eller ?? NEJ! Bilen startar inte! Åååhhh! Jag tar ett annat batteri till hjälp och skulle starta bilen, Men icke, Sen börja det blixtra och någon fläkt sattes igång :/ Jaja men jag fick en annan idé! Jag sätter på laddaren på batteriet och startar bilen :D Haha vilket skämt, Laddaren dog och bilen fortfarande död... Ingen kunde hjälpa en hjälplös liten flicka. Så jag satte ungarna i vagnen och kom 30 min sent :D Jeej!
Vilken bra start!

Men annars så har jag möblerat om i sovrummet och städat rent där. Tvättar sängkläder och har allt ute på vädring. Avbokat tiden på sjukan eftersom jag är inte någon supermorsa som kan vara på sjukan samtidigt som jag ska hämta Michelle och ha en liten plutt med samtidigt. Så jag får leva med att ha ont helt enkelt!

Nä nu ska lilla D ¨få i sig lite mat :)
Ha en trevlig dag everyone!


Maaaat!

Kategori: Allmänt

Är så grymt hungrig så jag tror jag döör!
Ska mysa med barnen en stund sen ska dom läggas. Nybadade är dom pyjamasen är på. Nu välling och tandborsting :)

Sen ska jag till mammsen och försöka äta lite, Typ älghjärta :P Mumms!
Har snackat med både Ella och Alix och planerat lite :) Sköj!

Längtar jätte mycket till påsk! Kanske för att jag vet att släkten ska käka middag ihop och jag vet att det blir någor gott och jag är huuungrig!! Haha matvraket man är ;)

Buuhuu!

Kategori: Allmänt

Var ju hos tandis, Nää men det ser jätte bra ut! Ehhe?? Jaha men varför kan jag inte gapa? Varför grinar jag son en dåre när jag ska försöka borsta tänderna ??? Tydligen ska jag ha så jävla ont i hela käken för en vis liten tand ? Hmm jaja..

Men jag behövde inte betala iaf puh! Skönt var det iaf :D

Har varit hos mommen igen iaf :) Mysigt. Sen hämtade jag hem lilla tösen, Skulle städa men jag orkar inte, Grus i soffan, på golven ja vem vet kanske i sängen med :/ Haha måste nog kanske dammsuga ändå hihi busiga vovvar jag har :P Svärmor kommer idag och ska gratta lilla D som har blivit 1år :) Sen så blir det lite mysbad för barnen. Annars så blir det rätt lugnt för min del, Kika lite DH och sånt.







Tre fina flickor :) Puusss!!!!

Fyfan!

Kategori: Allmänt

Käften är annu värre än igår, Gör ont bara jag sväljer!! Så det var bara att få en akuttid idag! Det lär ju göra ont som pesten, Kan ju inte öppna munnen och tyvärr så måste man göra det hos tandläkaren :/ Lycka till Amanda!
Jaja iövrigt så ska jag ju försöka städa idag, Känns som jag inte kan det bara för jag har ont i munnen :/ Haha vilket skämt man är ;)





Tur man har raka och bra tänder i övrigt iaf :D

Smärta!

Kategori: Allmänt

Har haft så ont i mitt tandkött idag så jag kunde knappt äta! Suck.. Jävla tand som ska krångla! Kunde inte skratta eller gapa utan att det skulle retas! Men en iprén så blev det bättre :) Tills i morgon antar jag :/

Annars så har jag haft en riktigt bra dag. Varit på kyrkis med barnen och busat, Sen vilket härligt väder det var idag. Varm och skönt och sen så kom ju solen :D

Vart en fika på saga med Jessica sen en promenad med hundarna :) Mysigt!

Jag och syrran skulle ju prominexa med hundarna nu på kvällen, Gick ett havt kvarter sen mötte vi Camilla M och där stod vi och snacka ööh typ en timma haha vilken promenad haha ;)

Hoppas på toppen väder i morgon så ska jag ta ett städrejs ifrån morgonen sen ska jag ta en lång härlig promenad :D Love it!




Nu ska jag ringa min super Ella som kommer hem till helgen!! Woohoo! Plus att jag får träffa hennes boyfriend höhöhö spännande ;)

Mamma!

Kategori: Allmänt

Har ätit supergod middag hos mammsen. Färskfisken :)

Nu är det tvmys med älskllingen!

I´m back!

Kategori: Allmänt

Det vart ju några dagars vilande haha ;)

Ja det är ju lite som har hänt faktis under dom här dagarna :)

Jag var ju å dansgala och hade grabbfest här hemma, Alltså jag och en hel drös med grabbar. Precis som det ska vara :)



Sen var vi till doktorn med Michelle istan och kolla hennes öga, Ja och bra var ju det för hon har mest trologt något muskelfel i ena ögat. Så vi ska följa upp det där och får återkomma om fyra månader. Hon är ju så liten så hon ville inte riktgt göra allt doktorn ville att hon skulle göra, Men hon var super duktig än dp! :P Mammas lilla hjärta.. Innan vi for dit så stanna vi på djungelhuset, Vilket ställe alltså. Hur bra och roligt som helst. Även mamman och pappan hade skoj :D Om inte annat så var det bra träning ;)

Lilla Devin, Michelle hade för roligt för att hinna vara med på en bild :)

Sen till den stora händelsen.

DEVIN FYLLDE 1ÅR IGÅR! HURRA HURRA!!

Han har även lärt sig att gå! Han är så duktig min lilla kille! :)

Och nu ska jag bjuda på några riktigt fina bilder!








Åh älskar mina helt fantastiska barn! Ni är helt perfakta på alla sätt! :)

Men i fredags så höll mitt hjärta på att stanna! Min lilla Tequila rymde ifrån min mommas hus och sprang ut på storvägen. Just när hoin sprang ut så kom det två bilar ifrån varsit håll och imellan sprang hon.. Dom hann precis stanna så hon klarade sig. Ena bilen var typ en halv meter ifrån henne! Huvva gud jag vart alledes skakis! Min lilla bebis..

Finniga jävel!

Kategori: Allmänt



Jag brukar inte ha finnar men efter jag har satt in den där spiralen så kommer dom lite väl ofta pch säger hej! Fortsätter det så här så vet jag inte om jag ens vill ha kvar den!

Är superpigg! :)

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Kom i säng i tid så idag är jag pigg, och var inte på det minsta dåligt humör i morse :) Vi kollade på film och bara myste.

Jag tror Devin börja få fler tänder för han är grinig! Måste köpa mer alvedon så han kan sova bättre. Han brukar alltid vara glad från morgonen men inte idag!

Idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på. Är så grått och trist ute :(
Ska iaf fara på helenskläder och kolla om det finns några leggings. Men det gör jag när Peter slutat för annars är det helt omöjligt och kolla :)
Annars blir det bara en lugn dag för oss! :)