Amanda Reinhammar

Life is pain Get used to it

Igen?

Kategori: Allmänt

Borde jag börja blogga igen ??
Ser ju att folk fortfarande läser den =)

Bra vecka!

Kategori: Allmänt

Veckan har spenderast med Pattis min pattis! Ja arbetslösa jävlar som vi är så passar det ganska bra att ungås med varandra, Vi har det faktis skit skoj hop, Vi solar vi fikar och promenerar, Vi hämtar och lämnar barnen tillsammans, Ja hon har ju blivit min andra halva, Typ pappan och mamman ;)
Skulle ha solat idag oxå men den riktiga pappan i huset är på fotbolls match idag, Det är inte riktigt klokt att man far bårt en hel dag för att spela 90 min ? Pff!

Igår så hade jag planerat myskväll men så blev det inte. Det var FOTBOLLS H*LVETE på tnv!!! Suck.. Men min hjälte kom och räddade mig, Lisa och Johan kom och hämtade mig så jag smet utan att säga något till dom och vi tog ett glas vitt och kolla på blair witch project 2, Filmen sög men det var kul ändå, Sen hem och mysa ner sig i sängen och fick en sovmorgon på det, Devin sov till halv tio så idag är jag pigg, Michelle kom mamma och hämtade på kvällen så hon sov där! Vilket uppskattades av Michelle :)
HAr inte en susning om vad man ska hitta på idag, Är hemma själv och funderar och funderar, Men nee jag kan inte komma på något! Michelle är super grinig och Devin lika så, Jag vet inte varför Devin är det men Michelle är iaf väldigt trött.. Så att gå ut med dom känns inte so ett altanativ då jag vet att Michelle kommer inte att lyssna ett smack på vad jag säger utan att det resulterar till att vi blir osams och jag blir sur och vi går hem.
Så det är lika bra att vi kör en mys dag framför tvn och jag kan försöka att städa här hemma kanske.
Tvätten är redan fixad men nu står det mest ivägen i köket eftersom barnen inte kan låta bli att slänga klädernaa på golvet, Och då har jag en hög med pälskläder istället, Hundhår överallt...
Hoppas på att det blir en bra kväll iaf, Kanske dra en ragg med Lisa och Johan och kika på alla fylleskallar, Det var ju länge sen man gjorde det..
Hoppas ni har en bra helg :)
 




// Amanda