Amanda Reinhammar

Life is pain Get used to it

Torsdag 13.00

Kategori: Allmänt

Tjoho i Torsdags satt jag som vanligt med grabbarna på jobbet och spelade kort, Allt var som vanligt, Efter rasten så gick jag och Håkan ut till frådet och hämta lite handskar, Och då högg det bara till i magen på mig och jag kände hur ont det gjorde men gjorde ingen sak av det, Sa bara att det verkligen gjorde ont, Vi gick in i fabriken igen och gick och satte oss i väntan på mer jobb, Men det gjorde bara ondare och ondare, Jag tänkte till och gick för att ringa barnmorskan för jag hade helt fått för mig att det var spiralen som satt fel eftersom jag har haft ont i magen en längre tid, Men såklart så svarade hon inte. Under tiden jag ringde så gjorde det så ont att jag till slut fick lägga mig på golvet och kunde knappt resa mig upp!
Så jag ringde 1177 (sjukvårdsrådgivningen) och när dom svarade och jag berättade om mina kraftiga magsmärta och att jag har haft ont i magen en längre tid och att jag tidigare hade varit upp till läkaren som sa att det var gaser??!! Så kunden tanten på telefonen inte mer än hålla med läkaren, hon trodde jag hade gaser i magen och var förstoppad? Hmm jag frågade om man verkligen kunde bli förstoppad på en dag? Ja tyckte hon, Men eftersom du har så ont så kanske du borde fara till läkaren! Jag ringde Peter som fick hjälpa mig till bilen och köra mig på sjukan och där kunde dom nartuligtvis inte hitta något fel eftersom proverna inte visade något, Hon sa att hon kunde skicka mig till stan så dom fick kolla men då avstod jag, Det skulle ju vara förjävligt om det bara försvann när man väl kom dit! Men kvällen kom och smärtan vart bara värre och värre! Så till sist så
skjutsade min mamma och kåre in mig, Efter någon timmes väntan så kom läkaren in som sa samma sak att proverna inte visade något men att jag var tillräckligt frisk för att inte behöva opereras inatt och för sjuk för att åka hem, sen gick han, Där låg jag som ett frågetecken och fattade inget alls.
Vadå för operation? M & K åkte hem och kvar vart jag,
Med morfin och dropp, Toppen!
Vaknade kl 6.00 av att det stod två läkare och tittade på mig och började klämma på magen och dom tog nya prover, Och dom visade att jag hade inte infektion i kroppen. Dom tog många prover som visade samma sak, Sen kom lakaren och sa att det blir en operation ikväll (Fredag) och att dom misstänker blindtarmen.
Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv tror jag, Peter kom till mig vid sju och efetr två timmar skulle han ämna mig igen vilket inte kändes okej!  Jag ville bara grina när dom körde in mig i operationssalen och jag måste säga det att det är ett väldigt läskigt och stort rum! är det väl var klart så visade det sig att min blindtarm inte var okej så dom tog bort den, Kändes skönt att dom hittade felet på mig och att det är en väldigt smipel operation, Det vart en titthålsoperation så på bara några dagar känner jag mig helt okej så i morgon blir det jobb! Jag åkte hem dagen efter för jag står inte ut av att ligga på sjukhus.
Men det här var ju en upplevelse det med, Något obekvämt.
Jag känner mig obekväm bara jag säger sjukhus! usch..


Päls!

Kategori: Allmänt

Personligen brukar jag vara lite emot pälsindustrin med jag kunde inte motstå dessa vantar!
Jag bara älskar dom! Så snygga och varma!



Fox

Sorry..

Kategori: Allmänt

Jag vet att jag är otroligt dålig på att uppdatera men jag har faktis inte så mycket att skriva om mer än att jag har varit och jobbat 7-16 ? eller nu ljög jag, Devin är ju sjuk typ hela tiden så hemma har jag väl oxå varit.
Men tur är väl det att jag inte är som vissa andra personer och lägger ut hela mitt liv i bloggen så andra få gotta sig i mina problem hell no!
 
iblannd händer det saker som bara får en att tappa lusten till det mesta,
Just nu känner jag mig ganska trött efter jag börja jobba på scf, Jag är inte van att jobba så som jag gör nu men jag måste säga att jag gillar mitt jobb väldigt mycket, Jag trivs med människorna och själva arbetet är en utmaning varje dag :) Synd att det kanske bara varar fram till den 23 dec då blir man arbetslös igen.. Suck så tråkigt, Vi har ju haft så himlans otur oxå. Devin har varit sjuk nästan varje vecka sen jag börja jobba där i sep. Men nu har vi varit till läkarn och tagit lite prover då han hade lågt saltvärde, Förhoppningsvis så är det bättre nu :)

I fredags så skickade jag iväg alla papper till thailand angående vår vigsel så vi blir gifta i både svensk
och thailändsk lag, Var nästan rädd att vi skulle vara sent ute men det var vi inte. Tack och lov :)

Annars så har vi det bra här i vår lilla familj, Vi jobbar och är trötta som tusan så man inte orkar göra så mycket med än det viktigaste som typ fixa käk till barnen och allt som måste göras med dom, Jag orkar knappt städa här hemma, brukar oftast gå och lägga mig samtidigt som Michelle så ni förstår mig om det inte blir mycket gjort. Idag har jag iaf städat upp och rensa en massa leksaker på Michas rum samt möblerat om och hon vart nöjd! :) Sen så håller jag på att tvätta upp alla barnkläder som jag ska he iväg på loppis när det bli någon :)

Måste ju även säga grattis till alla pappor där ute! :)