Amanda Reinhammar

Life is pain Get used to it

Idag är jag hos syss och hälsar på

Kategori: Allmänt

MMS

Idag är jag hos syss och hälsar på. Har även vägt mig och det ser ju jätte bra ut:) har säkert gått ner 2-3 kg på 6 dagar! Härligt! Idag har syss platta mitt hår och det vart ju inte så stor skillnad. Men på henne är det däremot det:) hon är ju skit snygg i platt hår. Vill oxå ha en förändring i håret med det tar nog ett tag. Vill ju gå långt hår jag, men men sånt är livet haha! Nej nu åter till verkligheten. Puss hej leverpastej!

Du och jag nu och för alltid<3

Kategori: Allmänt

MMS

Du och jag nu och för alltid<3 Okej Lördag kväll och Rickard är hos oss och hälsar på och spelar tv spel. Han är så mycket bättre än mig och peter haha! Och lilla Michelle ligger och sover så sött. Längtar tills i morgon när jag får mysa med henne. Det är vad jag gör och känner ikväll och det är bra! Puss hej leverpastej..

Tack för att du finns gumman!

Kategori: Allmänt

MMS

Tack för att du finns gumman!

Gud vad jag älskar er mina underba

Kategori: Allmänt

MMS

Gud vad jag älskar er mina underbaraste<3

Hos patta och hälsa på (=

Kategori: Allmänt



Idag har jag och Michelle och bazzie vandrat upp till pattis och hälsat på.
alltid lika kul att vara med henne . Synd att det är så sällan HAHA jag måste skärpa mig!  Har iaf börjat med Allèvo idag både jag och pärta har gjort det. vi ska bara dricka drinkar i två veckor. Vi får väl se hur det går. Hoppas iaf att jag kommer gå ner fyra kilo. Det gjorde jag sist men sen kom julen och allt annat så då har man vandrat upp igen. men inte den här gången. nu ska jag se till att försöka komma i form så att jag kanske kan komma i mina gamla kläder igen. vill ju inte gå i mjukiskläder hela livet. Vill ju kunna bära något snyggt med ;) Patta ska oxo börja med Allèvo hoppas att hon bär med sig lyckan iaf :)

Älsklingen slutar snart med så då ska jag nog hem och tvätta och städa lite =) städa tycker jag att jag gör hela tiden. Men då håller det sig snyggt i hemmet.

Igår var det så synd om vov vov hon var så rädd. Vi hade takras i hela radhuset. Hon var så rädd att hon var så stressad stackarn. hol klättrade på soffan och och gick runt som en vilsen korv =(  Och så vågade hon inte sova själv så hon fick sova med matte =) det var ganska mysigt det med.
 
Ne nu ska jag vara social med Patta och byta en blöja Haha. Pus hej  

Vb: Blogg test

Kategori: Allmänt

MMS

test