Amanda Reinhammar

Life is pain Get used to it

Så jävla nöjd!

Kategori: Allmänt

Har fått hem den underbara klänningen och den var verkligen helt underbar! 
Den bli helt perfekt! I morgon ska jag börja spana efter smycken och håraccessoarer när vi åker till ö-sund =)

Idag hade vi turen att bli bjuden på mat hos momma! Plättar vart det, Är nog lite av favvo mat det!

Titta så fint! Typ något sånt skulle jag vilja ha! =)



Sen så måste jag bara säga att jag saknr mina vänner! Alltså dom som har flyttat + min syster! Och snart så flyttar min Pattis med!! Suck så tråkigt.. Jag saknar även FisLisa bara för att det var så länge sedan vi sågs!
Ni är bäst!

En blomma till er alla mina underbaringar!

Taggad!

Kategori: Allmänt

Ja idag ska jag äntligen fara och hämta klänningen! Bara att hoppas på att den passar! Jag längtar!
Det är helt galet vad jag längtar! Jag funderade tom att börja packa väskan! Haha löjligt, det är ju ett tag kvar...
Idag ska jag hinna med att tvätta lite, kanske borde jag städa upp här hemma med för nu är det lite väl stökigt igen.. Men jag är ju så hungrig!

I morgon så drar jag och mammsen med Michelle in till stan!
Efter olyckan som var igår så bestämde vi oss för att åka buss! Känns tryggare då! Och Michelle tycker det är jätte roligt att åka buss så det är bra!
Kanske folk börja förstå varför jag är så rädd att köra på stora vägar där det går fort? Jag är livrädd och kommer nog alltid vara det! på fem år är det tre unga personer som man har känt på något vis som har avlidit i en bilolycka vid olika tillfällen! Det räcker nu! Någon som har hela livet framför sig  ska inte behöva gå bort!
Men vi håller tummarna för dom andra tre som var med i olyckan att dom klarar sig!


Funderar över vad vi ska äta idag! Kanske kyckling? Visst lät det gott!
Men först ska jag börsta mina tänder för det smaka skit i käften! Ni vet morgon blää!


Dagen började bra!

Kategori: Allmänt

Dagen började ju bra. Jag och Devin tog morgonbad och gjorde oss i ording för att sedan gå vidare till gamm momman och fika, Härlig frukost! Han har ingen ögoninflamation iaf så på fredag ska han få komma på dagis så han får vila en dag till, Han är trts allt lite snorig och jag vill inte riskera att han ska bli sjuk igen..

Senare på eftermiddagen fick jag veta att en klasskarat till mig avled i en bilolycka! Jag som pustade ut först för att jag trodde att det inte var några jag kände som var med, sen fick man veta att det var han!
Det är för jävligt att det är så unga som rycks ifrån oss!
Jag blir riktigt ledsen samtidigt som jag blir arg! Man vet inte riktigt vad man känner!
Men han var en bra kille som hade hela livet framför sig.
Jag sänder en varm tanke till alla hans vänner och familj!

Vila i frid Mikael Eriksson

God morgon!

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och har nästan nyss vaknat! Somnade vid halv åtta igår och vaknade halv åtta idag :) Super skönt att vara pigg!

Idag är jag ju hemma med evin, Han hade inget var i ögat i nu på morgonen så det kanske inte är något? Fårse under dagen om han är bra så kan han kanske fara på dagis i morgon.

Igår när jag var och kikade runt på nätet så hittade jag min klänning! :D Tog och klickade hem den så vi får se om den passar och om den är lika fin som den såg ut att vara! Vill ju ha det mesta klart så fort som möjligt! Det är mycket som ska göras!

Nu ska jag och lill gubben ta och kliva upp och ta ett bad. Sen kanske vi tar och går förbi gamm momman :)

Paus!

Kategori: Allmänt

Hej bloggen och alla läsare!

Har haft en liten bloggpaus då det bara har känts trögt att blogga! Jag har loggat in många gånger men har loggat ut lika fort igen.

Men nu ska jag uppdatera lite grann :)

Är hemma med Devin idag sen två, Han har fått ögoninflamation, Var hemma med han häromveckan med då han hade krupp och feber i över en vecka. Verkar aldrig gå över! Inte så kul att behöva vara hemma så mycket när man nyss har fått ett nytt jobb! Har jag sagt det ?? Nä jag tror inte det. Har börjat jobba på SCf så nu jobbar jag och Peter på samma ställe och det går riktigt bra! Vi ses mest bara på rasterna =)
Det här är min femte vecka där och jag har bara varit där i tre! Så ni kanske förstår att jag blir lite bitter över alla sjukdagar! Men det är ju så när man har barn.

Hösten har nu kommit och vi kommer allt närmare vintern. Jag längtar så otroligt mycket! Till julen till all snö pulkåkning och allt annat skoj! Men mest av allt så längtar jag till Februari! Resan är bokad & datumet är satt! Vi ska till Thailand! Hela familjen med Mamma Kåre Syran och Jimmy! Kommer att bli helt underbart! Men det bästa av allt är att Peter och jag kommer att ha vårat underbara bröllop där, på stranden vid solnegången! Kan ni fatta hur underbart det kommer bli! Jag kommer att ha en egen staylist fotograf livemusik blommor ja allt! Jag längtar så jag håller på att ***** Dom fixar allt åt oss! jag har blivit helt besatt av bröllopet! Det som gör mig mest frustrerad är att jag inte hittar någon klänning! Jag vet exakt hur jag vill att den ska seut men jag hittar den inte! Så jag sitter varje dag och letar och letar! Men den kommer väl :) Tänkte att jag skulle visa lite bilder därifrån.








Åh får lyckorus hela tiden! :) Kärlek för hela slanten!