Amanda Reinhammar

Life is pain Get used to it

Sundsvall

Kategori: Allmänt

RESA
Idag for jag med min underbara familj till sundsvall. Resan gick ju jätte bra, vi körde ju inte fel en enda gång =D Haha ja vi brukar ju alltid lyckas göra det, Det första vi gjorde det var att fara till IKEA och det vart ju toppen bra fast vi bara var där en liten stund. Det blir längre i morgon när vi har hela dagen på oss!

INKÖP
Idag lyckades jag köpa lite sommar kläder till Michelle, Dom var hur söta som helst.
Jag fattar inte att jag inte ens är sugen för att kolla på något åt mig själv, Det känns så jävla meningslöst, Men det måste bli skärpning på det! i morgon ska jag se till att hitta något! Kanske iaf.

MAT
När vi kom fram till Nicklas så fick vi jätte god mat det var typ kyckling och psta, men super gott var det!
Och Michelles kusin Leija fråga om hon ville leka och hon sprang och hämta ett pussel haha så sött inte för att Michelle fick eller kunde vara med och leka med henne, Jag tror inte Leija förstår så mycket att Michelle är lite för liten för att leka.
 
KVÄLL
Ja nu är det ju kväll och Michelle har gått och lagt sig. Så nu är det en stor skål med godis på bordet och en massa mys framför tvn, fast jag har ju smitit en sväng för att blogga lite =D Det blir nog en ganska tidig kväll för vi ska ju upp tidigt i morgon, Peter ska kanske spea bandu med Nicklas i morgon så då ska vi följa med och kolla på! sen efter det så blir det iväg på IKEA igen. Och då ska jag ära kina med med. Läser ni det bruder (Ella & Lisa) Kina!
Men nu ska jag gå och vara social med resten av människorna här i huset. Så godnatt alla! <3

Haha idag var jag och Michelle med

Kategori: Allmänt

MMS

Haha idag var jag och Michelle med i tidningen och det var ju en jätte stor bild! Men det är bra att alla får tillgång till att se vilken söt dotter jag har! Puss på er!

Syss

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma hos syss och hälsar på, och Ella kommer om en stund och joina=)


Imorgon drar man till Sundsvall och ska hälsa på peters bror, Och självklart far vi till IKEA med ;)
Måste ju handla grindar och andra säkerhets tjofs till huser så att inte Michelle kan göra sig illa! Tiden går ju så fort så rätt som det är kryper hon kanske snart =)

Och sommar, är det någon fler än jag som längtar till sommaren? vill bara att den ska komma snart så att man kan fara    till ute badet och bada o äta glass. Gud vad mysigt det kommer att bli =)

Nu ska jag bli lite social med syss!
Älskar min sötnos Micha<33 Puss hej

Idag är det Michelles första grill

Kategori: Allmänt

MMS

Idag är det Michelles första grill dag! vi for till öjarn till Peters bror. Är i stugan nu vi var ju tvungen att gå ut och grilla oss en korv även fast vi är sjuka. Lite frisk luft skadar ju aldrig! Nu ska det bli mat köttbullar och makaroner säkert gott fast man inte känner någon smak direkt. Sen så ska vi väl ta och fara hem och vila upp oss lite och titta på film. Så jag har faktis haft en bra dag även fast jag är sjuk och det är ju bra! Önska att alla sjuk dagar var så. Hoppas bara jag inte blir DÖDSJUK efter den här dagen bara haha!

DSC00601

Kategori: Allmänt

MMS

Min lilla älskling är sjuk! Stackar liten. Mamma älskar dig,

Dagen har varit seg eller det är j

Kategori: Allmänt

MMS

Dagen har varit seg eller det är jag som har varit seg! Idag så gick jag peter Macke och lilla lovisa och fika på simon, sedan gick vi hem och hämtade Michelle och vandrade upp till Tommy och Maria för hon tatuera Peter idag. Peter var en riktig hårding haha. Det vart iaf snygg. Nu har man bara slappat och käkat pizza gott:) nu blir det film dricka ostbågar och en massa mys!

Min lilla sötnos var inte alls så

Kategori: Allmänt

MMS

Min lilla sötnos var inte alls så gammal här. Du är så fin min lilla ögonsten. Mamma älskar dig!

Idag har jag och Michelle varit ut

Kategori: Allmänt

MMS

Idag har jag och Michelle varit ute och gått i fina vädret. Vi gick även på Helens med Ella och jag hittade en jätte fin tröja och en söt liten pyjamas till Michelle. Sen var jag med Anna en sväng och det var helt underbart att träffa henne! Nu ska jag snart gå och laga en super god fläskpannkaka mums. Ha det gott. Hej då!

Snart är det alla hjärtans dag län

Kategori: Allmänt

MMS

Snart är det alla hjärtans dag längtar jätte mycket. Ska bli mysigt att fira det med familjen och äta god mat. Min moster kommer även till helgen och det är förstå gången hon träffas Michelle. Så det ska ju bli roligt. Jag tror att det blir hon som bjuder på middag till helgen så då vet man att det blir go maten:) Men men nog om det. Just nu är min älskade syss här hos mig och vi sitter och spelar konst och myser. Men vi har tagit en liten paus:) Men jag lovar jag vinner;) Puss och kram alla goingar!

Jobb städning Middag

Kategori: Allmänt

Morgonen startade med jobb. Fick kliva upp kl 6.oo Fatta vadjag var trött!
Men som tur var så hade jag lagt mig i tid. Svek Peter och Macke igår men inte för att jag tror att dom bryr sig men ;)
Jobbade bara fyra timmar orkade inte  mera. Sen så vart det hem och stäga och spea lite spel sedan var bar det bara att traska vidare till mamma för att få lite käk. Och det var As kallt ute idag!

test  Gud vad jag älskar er mina underbaraste<3 

Michelle fick smaka lite glass igår och hon vart helt tokig, hon ville baraha mer. Till sist när jag skulle ta skeden och stoppa glassen i min mun så fortsatte hon att öppna munnen och ville bara ha mer, Kände mig lite dum när hon ville ha mer och inte fick det Dum mamma jag är Haha =)

Nu ska jag ta och traska hem och Michelle ska få lite natt mat och ta och sova snart!
Hejdå!<3