Amanda Reinhammar

Life is pain Get used to it

Gott nytt år =D

Kategori: Allmänt

I morgon ska man fira in det nya året och det gör man såklart med ett champagne glas och ett härigt nyårs löfte! Nej inte vi. I morgon ska vi först äta middag med min släkt sen så tar vi med oss barnen hem till skräckslagna hundar och fira in det nya året. Barnen sover förhoppningsvis så det blir bara jag och min underbara "man"  som äter gott och skålar med något smarrit =D

Har ni tänkt ut något nyårslöfte eller vet ni att det ändå kommer att skita sig så ni struntar att ge något ? Själv ska jag försöka ge ett och naturligtvis hålla det :P

Jag ska bli SMAL! Nyp väga 56 skulle ju sitta som bra lixom ? Eller vad tro ni! Jag ska inte råbanta eller så jag ska bara äta nyttigt och träna så gott jag kan!

Min syster ska ju flytta och det gillar vi ju inte, men man kan ju göra något positivt av det hela och typ utnyttja att hon flyttar. Man kan tex låna henner träningssaker om man lovar att inte förstöra eller typ skriva ett K att man ska betala tillbaka om den går sönder ? Hihi visst är jag smart!
Min kille är för snål för att köpa en crosstrainer åt mig!!

Iaf här kommer en bild på mina helt fantastiska vackra barn!

Finns nog inget finare än mina små underbara hjärtan ♥


Mysiiit

Kategori: Allmänt

God Jul!

 

Min Födelsedag!

Kategori: Allmänt

Idag fyller jag år!

Åh tusen tusen tack för alla underbara som var med mig och fira (: Fick så mycket fina underbara presenter så jag blir alledes till mig :P Fick allt jag önskade mig!

Ska visa det som är värt att visa på bild :P


Denna underbara väska fick jag av Alex & Jimmy!


Sommarskor av Alex och Jimmy. Hmm har aldrig haft "Tåskor" :)



Den här skit snygga kappan fick jag av Mamma & Kåre (:

___________________

Sist men inte minst AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa JAG FICK MINA UNDERBARA SKOR!!

Kan inte beskriva hur glad och chockad jag blev när jag öppnade presenten jag fick av Ella. Jag såg ut som ett litet barn som börja skrika och nästan var på väg att börja grina Haha vilken fjant jag är. Men jag fick dom skorna som jag så gärna ville ha. Dom passade mig helt P!

Dom är skit snygg på Åhh <3 Kärlek på hög nivå! Tack ELLA!!!



Taaaack Alla!

Gigantiska Pattar

Kategori: Allmänt

Japp henne har jag varit med idag. Handla fika och lite annat.

Känns inget bra att hon flyttar ifrån mig :'( Men hoppas på att tiden går fort!!

Fick en jätte fin ringa av henne idag SVINDYR! Tack Pattis <3

 

(:

Kategori: Allmänt








Busfröna (:



 

Det var super skoj för både föräldrar släkt och barnen :) Mysigt.

Lucia

Kategori: Allmänt

Idag är det Lucia vilket innebär trots att det är så svinit kallt så får man upp humöret för att man ska få se sin lilla prinsessa i Luciatåg (: Super sött!

Har nyss ätit frukost jag och Michelle. Blir så sent eftersom vi gillar att sova! Haha mysigt är det iaf! Sen så blir det inte så mycket att göra idag mer än Luciafirande. Kolla på barnprogran och lite mys..




Michelle för ett år sedan.
Samma kläder i år blir det (: Fast nu sitter dom lite bättre..

_____________________

Tänkte iaf varna lite för er som har Rottingstolar eller korgar hemma. Kunde ha slutat illa igår för lilla Devin. Vi har två rotting korgar hemma som man lätt kan ha sönder. Man kan liksom lätt bryta sönder smådelar på dom. Iaf så var Devin på golvet och lekte. Han låg på rygg då Peter hörde att han lät konstigt, Han fattade inte vad det var, Sen så förstod han att han hade satt något i halsen. Så han lyfte upp honom och börja banka honom i ryggen och då fick han upp en bit av rotting! Huvva säger jag bara vad läskigt det var. Jag satt nere i källaren och höll på att laga en julstjärna som gick sönder ännumer eftersom jag slängde den i golvet när jag hörde att Peter ropa sådär stressigt på mig. Nä det vill jag inte vara med om något mera. Bara för er som har barn och har något slag av rotting hemma att barnen lätt kan ha sönder småbitar av den.

Snygga korgar men inte bra för barn!

Söndag

Kategori: Allmänt

Har nyss fikat lite med min underbara (:

Har även idag varit hemma hos min momma. Blivit bjuden på middag och städat. Duktiga jag då!

Längtar faktis lite tills fredag (Min födelsedag) eftersom jag vet vad jag kommer få av både Alex och Mamma (: Men det bästa fick jag ju av älsklingen förstås Tequila.

Sen så vet jag ju inte vad jag ska få av resten typ Moster med kusinerna och Ella Hmm ja Ellas kan bli intressant eftersom hon kommer ju alltid med något klyftigt så man blir glad! Speciellt när hon fått lite heta tips från mig vad jag vill ha :) Och oja det är mycket jag vill ha Haha (:
Höga förväntligar på den damen! Måste minst kosta 799kr för det är ju vad jag är värd!





Tankar

Kategori: Allmänt

Har aldrig ni haft såna dagar då ni tänker extra mycket utan att komma fram till något? Det är liksom alledes tomt ?

idag har jag en sån dag. Då jag inte riktigt känner det jag tänker! Så konstigt det där...



Iaf så har jag haft sovmorgon idag igen! Måste sluta vara så ego. Dags för Peter att han får sin med! Kanske han kan få en i morgon om jag mår bra :)
Känner mig lite dum faktis. Men på morgonen så gör jag inte det, Jag bryr mig inte och så låtsas jag at jag inte hör han eller barnen! Vilket monster jag är va? haha

På Fredag fyller jag år! Och då ska vi ha middag. Min släkt kommer dit och Ella! Jag bjöd henne för att hon tjatade så mycket om jag inte skulle ha något för mina vänner! Så jag ville få tyst på henne! Haha.. Nä men jag har aldrig varit en sån som har firat min födelsedag. Ser ingen mening med det riktigt. Bara jobbigt tycker jag.  Eller är det bara jag som tycker så ?  Nä tror inte det va! Det är mamma som fixar middagen så då blir det riktigt gott oxå :P

Eländiga dag!

Kategori: Allmänt

Dagen började värdelöst!

Vaknade och och skulle kliva upp för att göra Michelle iordning för dagis! Men jag kunde knappt resa mig upp ur sängen. Hade så ont i hela kroppen och mådde jätte illa!

Vaknade även inatt och mådde pyton! Så det var bara att ringa hem Peter som hann jobba i 30 min.

Lyckades ta mig upp och börja få iording Michelle tills Peter kom hem och tog över.

Gick och la mig sen igen och sov till elva. Åt frukost och fortsatte att vila. Sen mådde jag bättre igen. Men illamåendet kom tillbaka igen och jag visste inte om jag kunde äta middag. Kändes som jag bara ville spy! Huvva.. Men när maten väl var klar så gick det i de med :) Och gott var det.

Hoppas att jag mår lite bättre i morgon bara. Det värsta är ju bara att jag har så ont o kroppen :(

_________________________




Haha Patta hade ju skit roligt i lördags! Syns det ?

Älskade Michelle

Allvar

Kategori: Allmänt

Vi alla har säker olika bilder på oss själva som vi verkligen inte vill ska komma ut. Men ibland så gör dom det ändå! Mitt råd är att se till att det inte finns sånna bilder på din eller någon annas dator för då händer det här!



Jag tänker inte säga namnet på vem det är utan det får ni isf se själva!

Haha

Kategori: Allmänt

Fick lite nya bilder idag! Eller eh ? Kanske inte så nya!

När jag ser gamla bilder så undrar jag alltid. HUR FAN KUNDE MAN SE UT SÅDÄR ? Haha Så jävla fult!


Biff var jag iaf!


Kolla vad liten jag va ?


Jag och Ella

Älsklingen! Inte för så länge sen!

Haha Aja jag diggar min biff bild iaf !

 

 

 

Östersund

Kategori: Allmänt

Har i stora staden idag med Patrise.
Och vi köpte jätte söta örhängen.
Friends Forever


Patta har andra halvan.
Såg även hur jävlahårig jag var Haha!

Och mina kläderhar kommit idag. Dom satt skitbra! Helnöjd tjej är jag iaf.
Har ju även lyckats gå upp två kilo så nu ska jag banta igen fram till jul! Inga gosaker alls blir det! Och äta så litesom möjligt. Det blir havregryns gröt i mängder och omelett och lite smoothie på det. Sen ska jag ju ta hem en motionscykel i morgon eftersom det är så jävla kallt ute så vill jag inte gå!

Så här ser jag ut i kläderna iaf. Dålig bild vart de med. Pricken över iet som man brukar säga är ju att jag skulle ha dom super snygga skorna som jag vill ha. Hitta ett par i stan idag och självklart vart jag skit sur eftersom jag inte kunde köpa dom!!



Och lite bilder på mina underbara så klart!


Devin


Michelle


Tequila och Bazzie

Paus

Kategori: Allmänt

Paus på DH och jag kom just på att efetrsom jag har sovit länge nu på eftermiddagen så kommer jag inte kunna somna ikväll! Jag ska ju för tusan upp strax efter sex.. Typiskt!

Har iaf hittat grymt snygga skor. Måste bara flörta lite mer med Peter. Jag måste liksom göra han en tjänst om jag ska få dom och det vill jag inte riktigt göra! Går inte med på den tjänsten helt enkelt!




Så jävla snygga!!!! VILL HA DOM!

Shopping igen :)

Kategori: Allmänt

Jag älskar att shoppa! :P
Men denna gång vart det till barnen.

Har beställt fina julkläder

Det här ska Michelle ha på Julafton




Sött va?

Devin ska ha det här



Dom kommer att vara så otroligt söta :)
Ja tills det är ner grisat iaf :P Haha

 

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Idag är det Tisdag vilken innebär att Michelle är på dagis. Och Devin sover ju så himla länge så jag har hunnit städat hela nedervåningen.

Blir så lätt smutsigt när man har två småbarn och två hundar. Framförallt när man har en valp. Så torka golven gör jag gärna ofta nu eftersom man inte märker allt kiss. Det känns ju inte så fräscht att ha kiss lite här och där...

Idag ska jag göra super god sallad! Är jätte hungrig så jag längtar till fyra :)

I morgon blir det stan igen. Men inte för nå roliga syften tyvärr! Men jag önskar att jag hade lite mera pengar! Måste köpa ett par skor!! Men det får bli nästa lön :P

Kanske om jag är super snäll och söt mot min älskling så kanske han köper mig ett par ;)

 

Shopping

Kategori: Allmänt

Har ju som sagt varit i Östersund idag. Shoppa lite faktis,

Det vart ett par strumpbyxor och ett hårspänne.
Kläder till vovven som var förstora (Som jag redan visste)
En julklapp till Michelle!





Love it!


Vart en dålig bild men. Snyggare i verkligheten! :P



Nå vad tror ni om dom här kläderna på Juldagen ?
Det kan väl bli snyggt.
Och med ett bar snygga skor till ?


Ja just det. Ella ville gå in på Teknik blablabla Hhaha sa ju att hon var en NÖRD ! :)

04.15

Kategori: Allmänt

Kan inte sova! Har ont i magen och tankar som snurrar!

En karl som inte kommit hem när man vakna gör mig oxå smått irriterad! Tur att man har en välbetald assistent som är snäll mitt i natten såhär KÄRLEK TILL HENNE!

Ska väl ta lite alvedon krypa tillbaka till sängen och försöka somna om...

Kommer ju må som en prinsessa i morgon, Så snälla var så dryg som möjligt i morgon mot mig om du vill ha en käftsmäll! Ungefär sånt bra humör kommer jag att ha!! KUL

 

Massa mys!

Kategori: Allmänt

Nu är Pattis här. Och lilla Devin sover redan. Bara Michelle kvar då. Sen ska det ätas en massa räkor och ostblicka! Fatta vad gott! Är så hungrig då verken jag eller Patta har ätit middag. Men nu jäklar :)

Sen ska vi se någon tecknad film. Undra vilken ? Blir liksom tom i huvet av idér!

Tips någon ?

Busigt

Kategori: Allmänt


Det har busats hela kvällen.
Så nu är båda hundarna helt slut :)
Mysigt!

Sen måste jag säga att herregud! Hur röstar folket.

Minnah skulle ha åkt! Hon låter som alla andra. Tråkigt!!

Fredag

Kategori: Allmänt

Ja som alla redan vet så är det Fredag idag! Tänkte att det kanske är någon som missat det :P

Har ätit god middag så jag är alledes proppmätt! Känner mig dock något utråkad och lite nere, Men vem gör inte det ibland...

Tu att jag har min underbara familj och mina underbara vänner som jag kan öppna mig för och få lite tröst när jag behöver lätta hjärtat! Så tack för att ni finns!

Längtar tills i morgon då det blir mys på hög nivå med Pattis och Alex :) Längtar mest till att äta haha ;)

Nä jag ska väl fortsätta tycka synd om mig själv för att jag är ett pucko och ha tråkigt, Det förtjänar jag!!

Kanske älsklingen kan roa mig lite iaf :)

Ha en trevlig Fredag alla!

Ghaaa

Kategori: Allmänt

Blir så jävla arg på mig själv! Så jävla klantigt och onödigt gjort!

SÅ DEPRIMERANDE!

Fuck!

Jaja ska ta mig en snus och invänta Criminal Minds.

Det vanliga

Kategori: Allmänt

Har städat och tvättat idag. Och det behövdes som vanligt när man har små barn.

Vi har oxå hunnit med att rita granar. Super snygga vart dom :)

Devin han är så rolig, Han vägra försöka ta sig frammat så ska han någonstan så rullar han dit. Haha en riktig liten köttbulle :)
Han har oxå lärt sig att låta som en idian alledes själv. Går väl sådär men man hör vad han försöker göra.

Snart kommer Peter hem då ska det ätas middag. Kyckling och potatis sallad.

Sen ska han på match :(

Undra hur nattningen kommer gå! Micha vill bara ha sin pappa sen är vi ju vana att ta ett varsit barn. Håll tummarna :)



God morgon!

Kategori: Allmänt

Fick naturligtvis en sovmorgon idag med och det tycker vi om :)

Vet inte alls vad vi ska hitta på med idag. Tror vi ska pyssla lite. Typ rita och så. Skulle ha varit på lek O papper och köpt lite pyssenl grejer :)

PÅ lördag så ska Peter betala Patrise för att vara med mig. Han har nämligen julbord som jag inte ville följa med på! Då ska vi iaf äta ostbricka, räkor och någin laxröra :) Gottva ?



Åh! Vad jag längtar!
Vet ni någon bra film man kan se ?
Vi måste ju ha något att titta på annars kan det ju bli så här pinsamt tyst..
Nä huvva det vill vi ju inte!

Nä men min kära syster ska nog oxå vara med! Det blir toppen. Min kära Patrise & min kära Syster :) Toppen mysigt!

Fan vad vi är bra!

Kategori: Allmänt

Jag och älsklingen har städat kylskåp och skafferi! Nu ser man vad som finns där i och inte vart det mycket kvar där inte! Ska iaf till stan på måndag och kanske man ska ta och fylla på då ?

32

74980121ä w,scz

Det där var Tequilas ord. Vad hon vill ha sagt vet jag inte.. Tyvärr

Har fått jätte ont i magen igen och jag kan inte fatta vad det kan vara! Ont i ryggen har jag med.

Nu är det nämligen så att jag tycker väldigt synd om mig själv! :(

Ny beställning

Kategori: Allmänt

Igår satt vi som galningar och försökte hitta en klänning jag ska ha till jul. Ville ha en röd men alla var så himlans dyra. Och hur ofta skulle jag använda den då ?

Iaf så hittade jag något helt annat som jag föll för direkt och kan använda när som helst.

Det här har jag beställt hem.

Snyggt va ? Fast jag ska bara ha strumpbyxor. Tror det blir snyggare :)
Sen var det så bra att jag lyckades trolla att typ 750kr vart 433kr :P Haha magiska fingrar man har va ;)

___________________

Snart kommer älsklingen hem oxå. Idag är han min hela kvällen. En massa mys ska vi ha.

Efter maten har jag lovat Michelle att vi ska leka med lera. Det var ju så länge sen sist nu, Hoppas den inte är söder torkad bara :P

Nu vart jag ärg!

Kategori: Allmänt

Hade skrivit ett inlägg sen försvann det bara så nu måste jag börja om!

Iaf så är det onsdag idag och jag har båda barnen hemme. Fick sova till nio vilket jag behövde.

Den som väckte mig var Tequila. Hon ville inte vara i sin bur något mera. Så det var ju bara att kliva upp. Hon har ett fruktansvärt jobbigt gnällande. Man orka liksom inte lyssna på det...

Iaf så verkar det som om jag får åka till stan fortare än vad jag trodde. Redan på Måndag. Mamma och Kåre skulle in så då snålåker jag med dom om jag fick göra det ? :O
Iaf så hade jag tänkt ta med mig eget sällskap.
Och den stora äran fick Ella! Vi gillar ju att kolla på samma saker typ förutom att hon gillar datorer ovh slla möjliga spel.

Visste ni att hon spelar Vov ? :O Heter det så ?

Jaja hon kanske kan bortse ifrån att gå in på dom tråkiga affärerna. Eller får hon göra det medans jag går på djuraffären och kolla om jag hittar något som passar Tequila Så vi kan vara ute något.

En liten bild bjuder jag på. Min älskling innan han träffa mig..