Amanda Reinhammar

Life is pain Get used to it

Heja Måndag!

Kategori: Allmänt

För att vara en måndag så måste jag säga att det har varit en bra dag, Mys i morse fram till tio, sen var det bara att kliva upp, hällde upp ett bad så jag och barnen kunde ta ett morgonbad, Sen fick jag besök av hon vi köpte Tequila av, Det var skönt att höra henne berätta om mamman och pappan, Om deras beteenden, Och at hon var lik sin mor och far :)
Sen kom Pattis förbi och vi gick en stund och handla och så. Nu ligger man i soffläge medans barnen leker och man väntar bara på att klockan skabli sju så man kan börja lägga dom, För i morgon blir det dagis och jag har lite ledig tid :) Patta kommer nog och käka frulle med mig i morgon efter jag lämnat barna. 
Hoppas på en tidig kväll fast än jag känner sug av att göra lite nytta, Tänk att det alltid ska finnas en massa måsten! Tråkigt...

Helgen!

Kategori: Allmänt

Vilket helt fantastisk helg detta har varit! Svårt att beskriva men helt underbar! Fredagen var som vanligt, Hemma mys med familjen.. Kolla på film Fast Five! asbra som vanligt :)
Sen så vart det ju lördag och jag skulle på date! Inte med vilken karl som helst utan min underbara Peter :) Barna lämnade vi av vid ett så vi var framma i stan runt två, Då vart det först lite shopping som bestod av skor (Skit snygga) en ny bilbarnstol åt Michelle och och ett par leggings åt mig :)
Sen så gick vi och hämta ut våra biobiljetter sen gick vi ner till Marité! Där åt vi en helt fantastisk middag som bestod av oxfilé med rostad potatis och sås med någon tomat torn till :) Det märktes att vi var på en dyrt ställe efetrsom maten gick på 600kr och vi fick jätte lite mat på tallriken så jag och <Peter börja skratta lite :) Men det gjorde inget, Vi skulle ju äta en massa gott på bion så vi var ju tvungna att lämna lite plats :) Men det var verkligen värt pengarna för det var så gott! Inte för att vi behövde betala för den här daten fick vi av min kära svärmor! En heltklart perfekt julklapp! Sen såg vi filmen Jag saknar dig, Vilken film alltså! Tänk att du bara vill gråta så du håller på att gå sönder! Det ville jag, Men jag fick hålla tillbaka tårarna eftersom vi satt på en bio med andra människor, Tårarna rann men jag ville grina högt, Jag ville ha en kram och känna tröst! För filmen är verkligen gripande, Det kändes nästan som om jag var med och jag kände sorgen och smärtan, Jag fick riktigt ont i magen av filmen.. Ni börde verkligen se den!

Iaf så efter vi hade sett filmen så åkte vi hem och mys i soffan, Jag tog mig ett glas vitt och älsklingen mös med en öl! Men efter en lång och härlig dag så bestämde vi oss för att sova, Det här var första gången vi hade barnvakt utan att gå ut, Det var så skönt att vakna upp och man hade sovit ut riktigt, Man var inte bakis, man mådde bra! Michelle kom hem vid 10.30 och kom upp och la sig med mig en stund sen sa hon Mamma du måste kliva upp! Och det tog inte ens emot :)

Idag så har jag varit med Anna och Lisa halva dagen, vi fika och greja på. Jäte kul att vara vi tre, Det var liksom ett tag sedan. Sen gick jag hem och börja på att städa te på gården, Plocka ihop utemöblerna och rena en del skräp som fanns där! Så nu är det gjort! Sen så har jag städat nedervåningen fixat plats år alla mina 32 par skor! Yes så skönt det känns!

Sen lilla Tequila min lilla tjej, Som verkligen inte blir rumsren, Känns skit jobbigt! Men nu har jag fått hjälp och tips på hur jag ska göra, Det är bara att prova sig fram och se om det funkar :) Tydligen så lider hon av separationsångest! Hon vill inte vara utan mig, Hon blir nervös och stressad så hon kissar på sig helt enkelt, Men vi tror vi har en lösning så hon känners sig trygg när jag inte är hemma, Jag måste ju iaf få kunna gå ner i källaren utan att hon kissar på sig ;)

Nä det här vart verkligen ett lång inlägg! Hade mycket att berätta :)

Lite bilder ska jag iaf bjuda på!





Godnatt // Amanda

Hej Fredag!

Kategori: Allmänt

Äntligen är det helg! Dock är jag förkyld! Så jävla typiskt! Plus att magen inte är helt bra än! Var till doktorn igår, Men som jag visste så kunde dom inte hjälpa mig! Så det var ju helt meningslöst! Allt dom säger är att man ska vänta! Jaha hur länge då? Jaja...

I morgon ska jag och min älskling på date! Det ska bli så imla mysigt, Förutom att jag är sjuk då! Först ska vi handla lite smått istan sen så blir det middag och bio, Barnen har momman och fammon över natten, Var länge sedan jag och älsklingen gjorde något bara vi två så jag längtar jätte mycket tills i morgon :)
Nu ska jag försöka få barna iordning så vi kan gå på byn och handla lite, Måste köpa mig lite nytt smink osv..

Sen måste jag erkänna att jag har köpt en nässpray, Men det är bara för att jag för en sån satans huvudvärk när jag blir förkyld..

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Onsdag idag för ersom inte redan visste det :D
Barnen är på dagis och dom ska jag snart fara och hämta, Ska dra dammsugarn en snabbis innan :)
Sen när Peter kommer hem så ska vi fara på tippen med en jävla massa rat som vi har här utanför!
Skönt att få det gjort!
Annars så var jag på dollar med Tina och köpte mig ett par speglar, det visade sig att dom inte alls passade så dom får hänga någon annan stanns! Synd!
Nyss vräkt i mig världens goaste panpizza! Mumma!
Ehh! Ne nu tog det slut! Hade visst inte så myccket att skriva...

//Amanda

I feel the pain!

Kategori: Allmänt

Och bra blir det inte! Gruvar mig för om jag ska ringa sjukan eller inte! Är så van att dom endå inte vet var det är så till vilken nytta?? Men just nu gör det verkligen ont och jag börjar bli orolig! Tänk om det är värsta allvarliga och här sitter jag och bloggar? Ha no no det tror jag inte, Så fort jag far på sjukuset så går det alltid över dagen efter :O Haha kanske det är de som är medicinen?

Nu sitter jag bara och väntar på att min älskling kommer hem! Har målat läpparna röda så han tror att jag har gjort mig fin för honom! Men i hemlighet har jag bara målat dom och gjort pussmunnar mot spegeln.. Och kanske tyckt att jag ser en aning creepy ut =/ Men man blir lite smått galen när man bara sitter hemma och ser allmänt störd ut?
 En creepy jag ska jag bjuda på, fast dock ingen pussmun ;)

Bleka Tänderna!

Kategori: Allmänt

Tjohoo! Nu blir det tandblekning och tvmys!

Idag har for jag till hallviken och hämta Pattis så hon kunde dra en fika med mig :) Senare när barnen hade slutat dagis så gick vi en promenad sen vidare till momman, Där vart det picknick och sen bärplockning :) Barna var jätte duktiga på att plocka bär. Sen eftersom jag har världens bästa momma så bjöd hon på mat! :)




Filmen

Kategori: Allmänt

Vi kolla på en film som hette HANNA. En bra film med en jävulsk tuff brud!
Så fort vi tittar på en sån film bruka jag säga till älsklingen att det är jag som är med i filmen, Önskar jag oxå var en tuff tjej som inte kände någon rädsla och som kunde spöa upp tio karlar om jag ville! Ha


Nä men den är lätt sevärd, Så nu vet ni vad ni kan titta på nästa gång ni ska se en film :) 
Godnatt! 

Måndags mys!

Kategori: Allmänt

Jag ska faktis gotta mig lite idag! För är man sjuk då får man äta gott! Visst är det så?
Jag vet jag är en otroligt vek människa! =(

Iaf så när man är sjuk en dag så rasar hela hustet tror jag?? Barnen blir som galen, eller så är det bara så att jag har en karl som inte städar lika intensivt som jag gör ;) Haha nee han är jätte duktig, Han har lagat mat och diskat idag :)
Men jag hoppas på att man mår bättre i morgon, Peter behöver iaf inte vara hemma eftersom barna är på dagis nästan hela dagen ändå! Fast sen så är han ju ändå inte hemma kom ja just på! Dumma eländiga fotboll!
Kanske fröken Lisa vill titta förbi?? Grett att hon är hemma!

Nu ska jag se till att Peter min slav far och handlar åt mig :))
Tack för att du finns gumman!





Två härligt gamla bilder :)

Smärtan suger ur all min energi!

Kategori: Allmänt

Har verkligen inte orkat göra något idag! Har haft ont i magen i fem dagar nu! Jag känner mig helt förslöad, Som om min energi inte finns kvar! Man har två vildingar hemma, Man blir trött bara man tittar på dom.. Peter fick komma hem och ta hand om barna eftersom jag inte orkade, Hade ont.
Nu är han och handla middag, Hemmagjord Pizza blir det! Med hemmgjord vitlökssås :D Super gott :)
Hoppas han lyckar göra en god Pizza bara..
Eftersom jag inte lyckas ta någon alvedon eftersom jag inte har ätit något så hoppas jag på att jag blir bättre eftermaten då jag har fått tagit något smärtstillande.. Skulle sitta fint om det funkade..



Junsele Djurpark!

Kategori: Allmänt

Tack underbara Syster och Jimmy för en kanondag på Junsele Djurpark!








                         Gräset Var Grönare På Andra Sidan! Haha

Ensam med barnen :)

Kategori: Allmänt

Idag är det bara jag hemma med barnen medans pappan är ute på tokigheter :) Köpte frukort och drog till momman och fika medans hon lagade ett påslakan till mig :) Såg till att syrran hakade på med. Kom ju på at jag hade slut på Snus så jag var ju tvungen att gå och handla igen och då mötte jag Therese och Jessica så vi tog en liten fika med dom! Mycket trevligt! :)

Snart blir det middag hos mammsen Tacos..! Mums vad gott!

Iaf så här mycket rat hade vi i källarn! Ni kan ju gissa att det vart tomt! Plus en massa kläder och tyger som Margit ska få!



Plus gamla bilder från Peters gamla mobil :)





fanns ju en del roliga kort :)

Ella Clara Mathilda!

Kategori: Allmänt

Minns ni? Haha








Och ja, Jag är en syndare! Jag köpte snus.... Men det är bara för att jag saknar min vänner så mycket...?? ehh.. Hihi

Härliga barn! :)

Kategori: Allmänt

Världens goaste barn här hemma som leker och står i :) Så härligt att dom har glädje av varnadra nu, Fast i vissa fall så kan det vara mindre kul! Dom har nämligen börjat bråka med.. Ibland kan man bara sitta och skratta när man ser hur dom bråkar med varandra, På något sätt är det ganska sött :)
Älsklingen han har åkt för att spela en blöt fotbolls match! Vi håller oss inne och myser på istället! :)
Det är ju inte så länge tills det är läggdags för mina änglar!

Försöker att komma på vad jag ska göra i morgon?? Städa städa eller städa? Så roligt är det ju inte att städa, Iaf inte när man inte har det som man vill här hemma, Önskar jag bara kunde riva allt och börja om från nytt :) Visst låter det härligt?




Sommaren var verkligen härlig, Men nu längtar jag til hösten och dess mörker som smyger sig på..
Tända ljus med en kopp the i handen, en mysig filt i soffan med en bra film!




Kvälls göra!

Kategori: Allmänt

Så då har man hunnit gjort kvällens göra!

Badat och nattat barnen, Fixat tvätten, Tog och städa hela nedervåningen medans min duktiga kille var på en himla lång promenad, Skulle ox¨ha gått ut men kände för att fixa här hemma istället så jag kanske kan städa övervånigen i morgon medans barnen är på dagis,
Trist att det är lite jobb nu, För det är verkligen jätte tråkigt att bara vara hemma, Har även sökt ett jobb idag, Vilket jag tyckte var fruktansvärt jobbigt, Så jag ringde och grät för älsklingen lite innan, Han bara skratta åt mig =/ hmm...
Jaja jag ska fortsätta att söka och söka.. Synd att det inte finns så mycket att söla i ström bara!
Men jag vet ju att jag får hoppa in på Itella när det behövs iaf.


Lucky Me!

Kategori: Allmänt

Först så hittar jag en dosa snus ;) Hmm jo jag ska ta en sån...

Sen så ringer min underbara momma och bjuder oss på middag, Jeejj vilket lyx!

Jag har fortfarande inte städat som jag lovade Peter att jag skulle göra!

Kommer han bli arg nu?

Men här kommer mina godingar <3





Jobbigt!

Kategori: Allmänt

Det är verkligen jätte jobbigt att vara utan snus, Det känns som om jag ska börja gråta av minsta lilla =( Och tråkigt är det att bara sitta hemma med! Vet inte alls vad man ska hitta på...



Nä nu ska jagta med mig datan till momman så vi kan framkalla lite bilder och så :)
Ha en bra dag //

Så sugen igen..

Kategori: Allmänt

Japp det här med bantning är inte min starka sida just nu! Att banta samtidigt som man försöker sluta snusa det suger!

Jag googlar på smarriga kakor man kan baka, Jag tänker på mat mat mat.. Men det går väl över snart, Så Peters lös snus är min räddning! Jag har iaf trappat ner på snuset och jag köper ingen egen snus, Det resulterar till att jag blir en snyltare! Haha Så göm din snus!

 

Annars då, Devin sover och Michelle är vaken på övertid då hon är med Momman och Kåre och plockar blåbär :P Hoppas man får lite så man kanske kan mumsa på det :P Nyttigt!

I morogn blir det myskväll med Ella och Alex! Då får jag faktis äta lite gott, Som oster och lite kex, Annars blir det kräftor och räkor :P Fy så gott! Jag längtar!

Och vilket väder det blev, Tog med mig hundarna och P3 på en härlig promenad, Love it!

Trötter!

Kategori: Allmänt

Är verkligen super trött! Men jag ska vara vaken en stund till!  Min älsklings momma bjöd oss på middag idag, bara sådär! Toppen :D

Gott var det. Sen så var det bara att åka hem och bada och lägga barnen.

Idag var en ganska tröttsam dag på jobbet men jaf höll humöret uppe och det var bara at jobba på. Blir att lägga sig tidigare en ett ikväll iaf!

Så typiskt för älsklingen som är ute och springer så börja det regna :( Stackars han..

 Drömmarna kom för att stanna, Och det är lycka..

Pirrar i magen!

Kategori: Allmänt

Åh det pirrar i magen så himla mycket när jag bara tänker tanken!

Koh Lanta

Jag räknar och planerar! Funderar kollar hemsidor! Ja allt måste ju vara helt perfekt!
Inget kan gå fel! Något som bara ska ske en gång! Lycka♥

Fix!

Kategori: Allmänt

Har fixat lite i hallen idag!

Och det blev såå mysigt! :)
Har ju målat om väggen! Den var brun tidigare, Allt blir snyggt med vitt! Love it!



Snart snart! :D

Kategori: Allmänt

I morgon är det jag som har en stor tjej hemma!
Älskade lilla Michelle blir hele 3år! Tänk vad tiden går fort!

Så idag har det städas och vi ska börja förbereda alllt för kalaset i morgon! Så roligt att det är så många som är med och firar hennes dag!

Ikväll ska vi ta fram extra bord, blåsa ballonger ja allt som ska vara med när det är kalas :) Michelle har bestämt att vi ska ha rosa och lila ballonger så då får vi väl fara och köpa det då :P

Sen ska vi gå och välja vilken klänning hon ska ha på sig i morgon?
Kanske det blir en prinsessklänning :)
Hmm kan bli vad som helst när hon får bestämma :P






Min älskade fina dotter♥

Mysigt :)

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag i soffan och myser! Lilla D har jag nyss lagt då han var trött och otroligt rädd för åskan.  Vi har haft otroligt fina dagar nu i veckan så då är det utebadet som ha gällt! Sola bada och mumsa i oss glass :) Det är ljuvligt det! I morgon så kommer det regniga vädret! Kylan mörkret det vill säga att det är inte långt tills hösten är på väg! Jag älskar hösten! Det är så otroligt mysigt med alla dessa färger! Och mörkret på kvällarna, Man kan tända ljus och bara mysa!

Och alla dessa snygga kläder som kommer! Det gillas skarpt!

Tequila fick öroninflamation för en vecka sedan så nu ska hon ha medicin i två veckor! Det är vädligt besvärligt att ge henne den eftersom hon inte vill vara still! Man måste vara två för att klara av det! Stackarn min! Hon ser riktigt skabbig ut nu :(

Och Michelle hon är så otroligt duktig! Hon har varit nappfri i fyra dagar nu! Jag är så stolt över henne! Hon tjatar inte ens efter den. Men nu har hon en snutte som hon ska sova med istället :) gullungen min ♥

Jobbar och tjänar pengar jag både jag och Peter då han har fått jobbat extra på som semester med extra betalt! Skitbra! Då har vi thilandsresan betald! åh gud vad jag längtar till vi ska åka!




Var stark, Ge aldrig upp hoppet-

Det finns alltid någon som behöver dig...