Amanda Reinhammar

Life is pain Get used to it

Sömn

Kategori: Allmänt

Att få sova efter att ha varit vaken sen tjugo i fyra i morse känns underbart! Har även haft en kanonkväll med två helt fantastiska människor! Och är otroligt stolt över mina barn! Det finns tusan i mig inga som är så underbara som mina barn är! All kärlek till er!

kalas

Kategori: Allmänt

Gjort mig i ordning för att fira min stora kusin som går ut nian idag! Snacka om stor kille! Så här ska det firas med släkt och familj! :) och sen sr vi Kåre som fyller år idag! Tror han är väldigt glad över sin present! Grattis!

Glass

Kategori: Allmänt

Dom hårda arbetarna fick glass idag! :)

Fredag morgon

Kategori: Allmänt

Kallt med solen skiner :)

Tröttast!

Kategori: Allmänt

Måste sova, är verkligen super trött! Vill bara att kl ska bli sju så jag och barnen kan gå och lägga oss! Blir en tidig morgon då jag ska börja jobba typ fem eller sex! Väntar bara på att bossen S ska höra av sig så man vet :) Hoppas på spöregn så att det är lugnt ute ikväll för annars lär jag ju vakna och vara pigg inatt! Men för all del alla studenter sup och skrek härja och var galen, men va det inne ;) haha nu ska jag inte vara bitter men just inatt behöver jag sova!

Lunch

Kategori: Allmänt

Sitter på simonfiket och lunchar med mitt hjärta! Se så himla fin han är!

Nya kläder :)

Kategori: Allmänt

Något jag blir lycklig av så är det att Shoppa! Jag älskar att dra det där lilla konstigt fyrkantiga kortet! Så idag så passa jag på att handla lite nya kläder, även en morsdagspresent som jag fick! Två skitsnygga toppar/tröja! Sån här extra fina sommar kläder! Vitt är alltid snyggt men det är så sällan jag använder det :( Har även fått hem min bikini, men vi får se om jag lägger upp någon bild, måste bara boosta självförtroendet först eller var det självkänslan? Haha men den var skitsnygg! Visst var kläderna snygga?

Överraskning

Kategori: Allmänt

Fick världens bästa överraskning idag! Titta!

Myser!

Kategori: Allmänt

Myser med min lilla vovve! Hon är så söööt! Men nu ska jag mysa med min man! Och har ni inga bloggar lr? Såg ganska tomt ut.. Jäkla tråkiga människor!

Rast!

Kategori: Allmänt

Har käkat min kryddstarka potatismos som inte var riktigt okej! Bjuder på en bild på gubbarna på jobbet!

Måndag med syss!

Kategori: Allmänt

Första jobb dagen efter veckans sjukdom! Segt med det gick bra :) På sjukan med Lilla D, ska ta hur många prover som helst på honom för att se om det verkligen är något som är fel? Börjar i morgon med alla dessa Provtagningar sen får vi se hur långt det går! Förhoppningsvis är allt bra och att han kanske bara är lite känslig! Tar även prover för att vi varit i Thailand för att utesluta någon bakterie där ifrån! Bra! Sen idag har jag varit med syster, vi har ätit kräftor och kolla på fotboll! Synd Sverige! Där miste vi 500 spänn! Tack! Köpte en tidning enbart för bikinins skull, smart? Nej! Den var förliten över bysten och förstor över rumpan! Såg ut som en blöja! Haha ;) men kunde man räkna med något annat? Har även bokat våran bröllops present som vi fick av syrran! En hel helg på hotell på valfri ort! Toppen! Så här ska fet dejtas! ;)

Tips!

Kategori: Allmänt

Nu behöver jag lite tips på bra och roliga bloggar!
Driver du en blogg så kan du väl bara länka den bland kommentarerna, Finns säkert jätte många bloggar man kan läsa men jag fattar ju inte hur man hittar åt dom! eller om det finns någon blogg ni följer och tycker är bra? '
Alla bloggar funkar bara det inte är bakbloggar! För det intresserar mig inte =)
Vooree så toppen om ni kunde göra det, Och var inte brydd och lämna eran egen, Då blir jag bara glad! =D
image description

Världens mysigaste stuga!

Kategori: Allmänt

Vill inget mer än att åka tillbaka till denna fridfulla plats! Där den värsta smutskastningen man kan få är om man råka kliva i fårskit! ;) barnen kan skrika gorma busa leka trotsa hur mycket dom vill och vi bara ler :) den platsen gör mig lycklig!

Har ju klickat hem

Kategori: Allmänt


Ber nu till gud att den passar! För den var så snygg =)

Hela jävla veckan!

Kategori: Allmänt

Har varit hemma hela veckan! Kul, Nej! Börja med Devin som vart dålig redan förra torsdagen, en sån här rolig mage! Var hemma med honom mån tis, onsdag vart jag DÖ sjuk! Feber och magsjuk! Så lycklig jag kände mig då! Jaha Sluta med att Peter vart lika sjuk och ungarna hamnade hos mamma, sen på dagis vart Devin dålig igen, Men Michelle har tur hon! Hon slipper :) I morgon blir det besök på sjukan för att kolla om lilla D är känslig för något eftersom han nästan aldrig är bra i magen! Så hoppas dom hittar något.. Har iaf varit i stugan och fiskat och haft det jävligt BRA! Älskar det stället! Ska lägga upp lite bilder sen så får ni se hur fint det är! :) jävligt Nice