Amanda Reinhammar

Life is pain Get used to it

Klockar än mycket men ändå är lill

Kategori: Allmänt

MMS

Klockar än mycket men ändå är lilla gumman vaken, Hon ja sig i vanlig tid men runt tio vaknade hon och var super pigg och vill inte alls sova. Men nu till det helt otroliga HON KAN TA SIG FRAMÅT! Ja helt sant. Jag är helt till mig att hon kan hon sig framåt, det är så roligt att se hemma. Om hon vill ha något så kan hon nu ta det, Skit kul! Var bara tvungen att dra fram en Blogg om detta!

Ja i morgon ska jag på fiske tävli

Kategori: Allmänt

MMS

Ja i morgon ska jag på fiske tävling, Det ska bli roligt att komma ut ett tag. Ska försöka att ta stor fisken och vinna första pris. Alex ska sitta barnvakt åt Michelle och Ella ska göra henne sällskap. Synd bara att det inte kommer att bli fint väder, Men det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder, är det inte så man bruka säga, så det är bara att klä sig ordentligt! Och jag hoppas att Laila vinner LET'S DANCE!

Jag Älskar Min Underbara Dotter! D

Kategori: Allmänt

MMS

Jag Älskar Min Underbara Dotter! Det finns inget underbarare än henne. Och min underbara pojkvän är så glad att jag har dig. Ni gör varenda dag speciell för mig. Ni är mitt allt för ni gör mig så lycklig! Älskar er mina underbara.

Mat

Kategori: Allmänt

Mat hor Moster Marita,
Och jag kan sätta tusen kr på att det kommer att vara jätte gott :)

Sola

Kategori: Allmänt


Idag har jag varit och sola.
inte för att jag vill fuska men.
När jag solade så tänkte jag på min lilla solstråle Lisa för att sola är ofta lika med sommar
och sommar är lika med Lisa<3
 Vi har ju våra underbara minnen som jag kan längta tok mycket efter.
Och Lisa vet mycket väl vilka minnen det är!
Älskar dig vännen<3
None
AmandaHjärtaLisaHjärtaSommar 

Bikini

Kategori: Allmänt

Har äntligen beställt två nya bikinis! Är super nöjd.. 

Det här är den ena!

Och den här överdelen.
Köpte ett par svarta boxer med som jag tänkt ha till denna..
 Hoppas bara att allt passar, det är så drygt att behova skicka tillbaka.

Måndag

Kategori: Allmänt

Det är ju bara för härligt med bra väder.
Man kan vara ute och inte behäver ösa på sig kläder.
vara ute och gå och bara njuta.

Hoppas att det blir bra väder ett bra tag fram över så att all snö försvinner från vägarna.
det är ju så slaskigt nu.
Är hemma hos svärfar och häsla på och då måste man ju passa på att låna datan. måste ju se till att skaffa mig en själv. Men det är ju inte så lätt när jag får så lite pengar och Peter har blivit arbetslös. Men så kommer det ju inte att vara framöver och det är ju bra.
Nu ska jag ta och kolla lite andra roliga saker, tror jag ska ta och kolla in lite poträtt bilder (tatueringar)
Hej då!

i fredags tatuera min syster sig,

Kategori: Allmänt

MMS

i fredags tatuera min syster sig, den vart ju jätte fin. Det är ju mitt namn och namnets betydelse super sött! Jag passade även på att beställa en tid åt mig. Den 11 juni ska jag tatuera en porträtt bild av Michelle min underbara dotter! Det kommer säkert att bli skit bra. Pecka av ju en bra tatuerare. Längtar jätte mycket nu. Det är tur att det är i början av sommaren så att man kan bada och vara ute i solen sen:) Idag har jag varit ute ganska mycket. Två promenader har jag hunnit med sen så har jag fikat med Marie. Skulle gå visit med Ella men jag är så jävla trött så jag orkade inte, det får bli en annan dag. Men nu måste jag ut igen för det måste ju bli något käk här hemma. Peter är ju på fotbolls läger så då blir det mitt jobb att sköta maten idag. Så adjö.

Idag var vi ju i stan som ni säker

Kategori: Allmänt

MMS

Idag var vi ju i stan som ni säkert läste i mitt andra inlägg. Och då så tog jag och Älsko tillfället i akt att köpa en helt ny super fin barnvagn. Jag är super nöjd det känns så JÄVLA skönt med en ny vagn, (ursäkta mitt ord val) Vi köpte även ett nytt Myggnät med humlor på, och ett jätte fint mönstrat regnskydd. Och så vart det lite andra små saker. Men men nog om det, Att bada gick ju toppen! Vi bada en timma ungefär och inte ett gråt var det så det vart ju helt lyckat Michelle tyckte att det var super kul att bada så dit ska vi fara fler gånger. Synd att dom vägrar värma upp badet här i strömsund. Det vore ju kul att kunna fara och bada har med. Men det är ju inte länge till sommaren så då kan man ju fara till ute badet och bada. Det längtar jag till!! Nu ska jag spela spel med Älsko. Bye

I morgon blir det storsjöbadet. De

Kategori: Allmänt

MMS

I morgon blir det storsjöbadet. Det ska bli så roligt att få bada med min lilla älskling. Hoppas bara att hon tycker att det ska bli roligt med. Macke och Marie och lilla Lovisa ska oxå följa och Älsko förstås. Det kommer att bli så mysigt. Nu ligger jag i sängen och ska snart försöka att sova men det kommer ju att bli svårt för jag är ju inte ens trött! Men jag måste ju vara pigg i morgon, alla vet ju hur trött man blir av att bada. Så nu måste jag säga god natt!

7 Månader

Kategori: Allmänt

Idag blir min underbara 7 månader<33

Idag har jag inte gjort så mycket, Har bara legat hemma hela dagen. Sen kom älsko hem och vi for till älskos pappa och hälsa på. Därefter åkte vi och handla och gjorde super god middag, det blev älgskött med klyftpotatis blandat med olika grönsaker. Sen kom Hockis och hälsade på så jag smet iväg en stund till syss och hälsa på, lämnade en film och passa på att låna datan. Så nu har jag gjort mina små uppdrag för idag. Puss hej



Väska

Kategori: Allmänt

Min nya väska nyss har köpt ! Dakine