Amanda Reinhammar

Life is pain Get used to it

Bjuden på lunch!

Kategori: Allmänt

Käkar as god mat som vi fick av jobbet idag! Hur Grett är inte det då? Men nu är jag jävligt mätt! Och Peter vad är det du inte förstår???!!

Världens största

Kategori: Allmänt

Jordgubbe! Haha ja visst var den stor! Jag och Devin har har haft mor och son mys med jordgubbar och grädde! Jätte gott! Men så mätt jag är!

Nya skor!

Kategori: Allmänt

Eftersom jag var tvungen att följa med älsklingen på en grej som jag inte skriver ut här på bloggen så var han så super söt och köpte mig två nya skor! Gissa om jag kände mig lycklig! Han är bara bäst! Finns verkligen Ingen bättre kille än honom! Han ger mig verkligen
Allt! Allt ifrån ***** till skor kärlek vänskap smink haha ja, han skämmer verklige bort mig! Har en sån tur! men visst var dom prickiga söta! Och dom svarta bli helt perfekt att bara dra på sig under sommaren, mycket snyggare än Foppa tofflorna! Hel nöjd tjej!

Härliga väder!

Kategori: Allmänt

Har varit ute på en lång härlig promenad med tjejerna :) Madde Lisa och alla fyra hundarna! Ja det måste ha sett roligt ut! Men det var verkligen jätte härligt väder ute. Ja just det, har köpt två par skor idag! Ska visa dom senare :) så söta!

Men vad faaaan!

Kategori: Allmänt

Är det normalt att en fotbolls helvete träning tar över tre fucking timmar! Nu är jag bitter jävligt bitter! Vad gör dom egentligen? Skrubbar varandras ryggar i duschen? Åhhh! Kul solen lär ju vara borta innan jag hinner sätta fören utanför dörren!

Att jag lyckades

Kategori: Allmänt

Skapa något så vackert.

Bloggar

Kategori: Allmänt

Har kollat igenom lite av kommentarerna på min blogg, och något som någon nämnde var bilder! Och jag kan inte annat än hålla med! En blogg utan bilder är värdelös! Nu menar jag inte att min blogg är bra, men dom som skriver någon enstaka rad ex som om det vore en status uppdatering på Facebook? Det är värdelöst!! Det ska vara något att läsa även något att titta på, spelar ingen roll om det är tusen egobilder eller om det är på din hund! Bilden behöver inte passa inlägget, men det måste finnas minst en bild till varje inlägg! Annars är din blogg faktis skit tråkig!! Nu kanske inte bi tycker som jag, men jag skulle ALDRIG läsa en blogg som inte uppfyller mina krav!

Söndag och ensam

Kategori: Allmänt

Hade en trevlig kväll igår, Pizza vatten och cola! Rätt okej för att vara en lördagskväll liksom :) Nu sitter jag i soffan med Devin och kollar på Scooby, hur många avsnitt har dom gjort? Finns ju hur många som helst! Iaf medans min älskling är och tjäna pengar till mig så skulle jag ha passat på att tvätta och möjligtvis ta disken.... Ni hörde ju hur roligt det lät! Eller inte. Vänta nog in Lill tjejen min innan jag börjar göra något. Sen om man ska bli fitt så ska man ha en pepp bild som bakgrund på sin telefon? Haha tokiga flicka!

Min Donna

Kategori: Allmänt

Vilken dag! Har varit ute med hundarna i spöregnet! Men med stövlar och paraply så gick ju det as bra! Ätit rester sen igår, verkligen hur gott som helst, Grekisk pyttipanna! Bjöd ju Lisa på middag igår så hon fick känna på att ha en riktig Fredag ;) köpt en bur år Tequila av Elin som var helt perfekt. hälsat på Svärfar även min mamma och Kåre, sluta med att Micha stannar kvar och sover över, blir en härlig morgon i morgonbitti då Pärta ska jobba, vilket konstigt inlägg det här blev, lite mixat men det funka ju! Eller hur? Sen får jag se hur kvällen blir, Der är ju aper på tvn som jagar en boll ikväll, så älsklingen får helt bestämma om själv om han vill va med mig eller inte :)

Lockigt!

Kategori: Allmänt

Lockade Michas hår med plattång idag, samt fixade en tuff lugg! Kul att hon gillar samma saker som jag gör ;) sådan mor sådan dotter? Men se så söt hon är!

Jag har en gäst!

Kategori: Allmänt

Idag har vi en gäst i vårt hus! Inte vilken som helst! Så jag var ju tvungen att kliva upp tidigt eftersom hon ska vara med oss hela dagen! Tills matte kommer hem ifrån jobbet :) Men det är bara mysigt, och det ser ut att bli en fin dag så då kan man ta sig ut på en härlig promenad med hundarna! Så fort älsklingen min har vaknat och vi har ätit frukost så ska vi ta och gå ut! och här har vi Nikita!!!

Mysiga dag!

Kategori: Allmänt

Äntligen börjar det gå framåt med läkningen och allt! Det känns iaf som så! Så idag har vi kollat lite på björnbröder ätit tacos samt bakat bullar! Med tanke på det tråkiga vädret så var det mysigt att ha en inne dag :) Micha var väldigt duktig på att baka förutom att det var cirka ett kg vanilj och kanel på! Haha söt unge! Men tur va så var det bara på hennes deg bit!

 

 

 

Grattis!

Kategori: Allmänt

Varför grattar alla Norge?
Grattar dom oss?
Vet dom ens när våran nationaldag är?
Många frågetecken men endå!

Det finns inte ord nog!

Kategori: Allmänt



Det finns inte ord nog att beskriva känslan jag har för min familj.
Jag har en man som ger mig allt jag någonsin behöver.
Han älskar mig, och jag honom.
Han ger mig två liv att älska. Två liv som jag inte kan vara utan.
Mina barn, Det finns inget vackrare än dom.
Glädjen dom ger mig.
Kan man önska sig något mer.
Att känna deras kärlek till sin mamma och pappa är det starkaste man kan uppleva.
Deras skratt deras tårar alla deras känslor som slår rakt in i hjärtat.
Jag får dela allt det där med dom.
Det är så himla mycket känslor som rusar genom kroppen.
Och ibland får man riktigt ont.
Man hinner inte med.
Tiden går för fort för att man ska hinna med alla känslor som ständigt är.
Kan man pausa.
Hinna känna.
Förändra.
Kan man bara få vara där man är, För en stund..
Se verkligenheten och faktist se att livet är underbart.
Tänk dom som är så upptagna som inte hinner.
Känna det underbara med livet.
All den värme man ger till varandra.
Men jag har tur.
Jag försöker stanna upp.
Jag känner efter.
Och jag känner













Världens bästa!

Kategori: Allmänt

Älskling kom hem med en....

Överlevnad

Kategori: Allmänt

Känner mig döende... Eller att jag kommer få amputera bort vissa kroppsdelar... Det här är inte roligt längre! Inte heller är det kul att bli "dumpad" på grund av hockeyn heller. Jag är bitter uttråkad och jävligt less. Visst får man ha såna dagar va? Knappast ensam.. Kommer min dag se lika dan ut i morgon? Ligga som en säl i soffan och kliva upp endast 5-6 gånger för att uppsöka toaletten.. Suck! Roligt inlägg va? Men en fin bild livar upp stämningen kanske.

Tjejigt or manligt!

Kategori: Allmänt

Eftersom jag är så jävla girli girli så ligger jag i soffan med en riktig god lössnus! Det är ju verkligen så mycket godare! Ibland undrar jag om jag föddes med fel kön... Och egentligen är homosexuell? Jag och Farre får ju stånd av ett filmklipp så det är ju inte bara jag som är misstänksam! Jaha, har nyss tryckt i mig en låda med mat! Vem som har lagat den det vet jag ej, det enda jag vet är att det alltid blir fel när man beställer från annexet! Så jag försöker verkligen att undvika att beställa där och kanske försöka laga min egen mat! Men ibland orkar man bara inte! Och inte Peter heller... men se så söt jag är med rufsigt hår och gammalt smink och en lööössnus! Ja jag är verkligen i mitt esse!

Soffläge!

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan och tycker allmänt synd om mig sjäv! Anna kommer snart hit och tar hand om mig. Men nu ska jag verkligen bara ligga i soffan slappa hela veckan!
Sen måste jag bara säga att det var enormt många fegisar eller latgrisar som inte kommenterade!
Men det var riktigt roligt att läsa era kommentarer ni som "vågade" :D
Igår hade vi som sagt födelsedagsfirande för våran Anna! Jag gjorde ett blogginlägg som vart KATASTROF! Vad hände? Jaja sånt som händer =)
Ikväll är det även en massa bra skit på tvn! Så då vet ni vart jag ska hålla till ikväll!
Kanske ska köpa lite gotta eftersom vi ABSOLUT inte åt något av det igår ^^




Det är åt helvete!

Kategori: Allmänt

Go middag!

Kategori: Allmänt

Jag lever i lyx! Jag vet att det inte är många som har råd att leva som jag och äta lika exklusivt som jag.. Men säg till om ni vill ha recept!

Ett stort Grattis!

Kategori: Allmänt

Till världens bästa Anna! Sitter och fikar Med Anna som fyller år idag! Visst är hon söt? Iaf så är det jätte roligt att ni skriver på föregående inlägg! Fortsätt kommentera där, för än så länge är det sjukt många fegisar! Men det är roligt att läsa oavsett om ni är anonym eller inte :)

Vågar du?

Kategori: Allmänt

Skriva en kommentar och tala om vem du är och kanske skriva en liten notis om varför du följer min blogg? Jag har ju en del läsare och det vore faktis roligt och veta vilka det är. Läser du min blogg för att du är mamma och följer alla mammors bloggar. Eller är det för att du stör dig så jävla mycket på mig och tycker jag är helt funtad i huvet. Eller kanske ni tycker jag är rolig. Eller är jag så dum att du känner dig riktigt smart när du läser min blogg. Eller kanske jag är en väldigt intressant människa. Eller har du Inget liv så du bara måste läsa alla andras bloggar. Eller kanske jag är den mest perfektaste människa på jorden så du bara önskar att du var jag? Haha nä men det vore faktiskt grymt roligt om ni kunde skriva en rad, antingen vem du är eller varför ni läser just min blogg :) gissar på att högst en skriver någon men server ju värt ett försök!

Här snackar vi blåmärke!

Kategori: Allmänt

Jag Anna och Lisa for ner på Landön och släppte hundarna våra så dom fick springa och busa av sig riktigt :) Nikita hon bada den tokan! Hon frös säkert men skulle spela lite tuff för Agust typ ;) men dom var så söta och det är så roligt att titta på dom! Se. Åkte jag ner till älsklingen som var ute och lekte med barnen, vet inte vem som hade roligast han eller dom små haha:) och sen hade vi turen som fick äta jätte god middag hos svärfar och Margit! Tre gott och jätte snällt :) tur man har så Goa människor runt omkring sig!

Kärlek-

Kategori: Allmänt

Mitt Liv Min Lycka! Och det kan ingen ta ifrån mig! Älskar er!

En kanon bra kväll!

Kategori: Allmänt

Ojoj vilken bra dag det blev! For som sagt till Macke och Marie så barnen fick leka :) som vanligt hade dom jätte roligt. Turen hade vi med oss som vart bjuden på grillat med. Hur mysigt och gott som helst! Och barnen har verkligen varit jätte duktig som har orkat varit vaken så här länge :) Och det kändes så skönt att få komma ut så man inte satt hemma hela dagen. Nu blir det en lugn hemma kväll resten av dom få timmarna som är kvar av kvällen. Känns som jag har lite energi att ta igen, läka såren som sagt :)

Hårding till son!

Kategori: Allmänt

Tråkiga väder!

Kategori: Allmänt

Nä vi struntar i att åka på marknaden, det blåser så mycket så vi väljer att stanna hemma! Eller vi ska väl åka och hälsa på Lovisa och William :) bara Devin vill sova en stund, han blir så övertrött så han bara gråter och gråter, verkligen jobbigt att lyssna på.. Sen tycker jag faktis synd om Karl min som nästan får ta barnen helt själv eftersom jag inte klara av det nu.. Blir helt snurrig av tabletterna.. Hoppas på att det bli bättre väder så jag kan följa med Michelle ut så hon får cykla lite :) Men sura som glada barn så älskar jag dom lika mycket för det!

Det smärtar!

Kategori: Allmänt

När jag är uttråkad vilket jag är just nu så bloggar jag, det bli många inlägg bara för att ha något att göra liksom! Jag får inte köra bil så jag kan inte ta mig någonstans, jag måste alltså sitta här hemma och låta pärta kolla på den där förjävligt tråkiga hockeyn! Men jag har fått medicin för lidandet den ger mig! Haha ! Hoppas på en piggare och bättre dag i morgon, ska försöka ta mig ut så Michelle får cykla, blir ju knäpp av att bara vara inne... Hoppas ni har en bra kväll iaf :)

Jag älskar dig!

Kategori: Allmänt

Av hela mitt hjärta!

Hungrig!

Kategori: Allmänt

Känns ju som jobbigt att vara hungrig och inte kan resa sig upp ur sängen.... Typiskt! Vet int ens vad som finns hemma så det känns ju onödigt att chansa :)
Sitter och kollar på gamla bilder på datorn, Så roligt, Det är alltså bilder som jag har tänkt framkalla men har inte kommit dit än för det är så himla många bilder så det skulle ta en sån tid! Men nu är det inte länge tills älsklingen kommer hem så jag får sällskap. =D

'



'


Dom fyra nedersta är från 06/07 visst försändras man =)

Kan man?

Kategori: Allmänt

Ja, kan man sova bort smärta? Det är iaf vad jag ska försöka göra! Mina tre olika tabletter funkar inte särskilt bra, så jag funderar på att sova fram till söndag. Fast jag tror inte min älskling blir så nöjd då? Der ska bli skönt att ha han hemma då man ligger här som en upp och nervänd sköldpadda som inte kan ta sig upp! Och nu är jag sugen på att äta något gott, som kräftor räkor ja ni vet allt sånt där gott :) mums! Vem får äran att stå för bilden idag då? jo Lisa och Madde för att dom är tok söta på den här bilden :)

Semester!

Kategori: Allmänt

Nu har man semester i nästan två veckor :) känns ju bra! Klura på vad man ska hitta på i helgen! Spela något spel eller något och fortsätta knapra tabletter Haha :) soffan ska bli min bästa vän, bulla upp med kuddar och täcken och kika på film så det blir bra! :) och här kommer en bild på mig och min fina vän <3

Snart får man åka hem!

Kategori: Allmänt

Vi har bestämt att lämnar Det här underbara stället 12.00 och jag säger då det! Har aldrig haft en sådan här träningsvärk i hela mitt liv! Haha hard work work!! Men först lite vila :) bjuder på den här bilden, och jag vet, jag ser ut som en grabb . Haha

Maat!

Kategori: Allmänt

Ligger på hotellet och har typ lite av tv mys :) Har ätit middag som bestod av en 200g burgare och en massa strips! Gick allt ner? Haha nej nej, då hade vi rullat fram! Men det är ju Grett att betala 350 kr för två sådana tallrikar? Lite väl dyrt va? Men det är ju så på hotellet, i morgon blir det hemfärd och det är Annas tur att köra, ber till Gud att jag överlever ;)

Framme!

Kategori: Allmänt

Äntligen framme! Men jag må ju säga att jag kör ju bil som en Gud! Fast jag har ju bra sällskap med fröken Rova :) Nu väntar vi med spänning ;) Bjuder på en bild på sen här raringen!