Amanda Reinhammar

Life is pain Get used to it

Svart!

Kategori: Allmänt

Barnen sover och Pärta är och fixar till dansgalan. Så här sitter jag med mitt nyfärgade hår och bara njuter av lugnet :) Funderar på att göra en vädigt tidig kväll då jag är alledes för trött! Men jag måste plocka ihop lite först. Vart lite stök när jag skulle färga håret samidigt som jag badade barnen! Tur Peter kom med en hjälpande hand.
Och hoppas ni får en trevlig kväll! :)

Bvc

Kategori: Allmänt

Har varit på bvc en sväng idag, Men lillknodden vart så trött så vi tog och for hem :) Medans han har sovit så har jag passat på att städa lite. Det vanliga, Dammsugning och golvskurning.
Tänk att jag fortfarande skurar golven varje dag fast tequila har blivit rumsren! Haha det är väl sånt som sitter i. Sen så vill jag ju inte att Devin ska få i sig något skit :) Och jag gillar ju när det lukar gott här hemma :D
Devin har börjat ta mer och mer steg och det är såå roligt. Nu är det nog inte länge kvar tills han börja gå påriktigt.  Snart dags att hämta Michelle på dagis sen så gör hon helg!
På lördag så ska hon få sova hos momma sin och Kåre vilket jag vet hon tycker är jätte roligt!
Och lilla Devin få vara hos sin farmor :) En massa mys blir det för barnen.
Måste ta mig på afäären och handla någon "nyttig" middag, Men har verkligen brist på fantasi.



Nu blir det några gammla bilder några dagar framöver då syss ska låna sladden så hon kan ladda sin kamera :)

Strålande sol!

Kategori: Allmänt

Och naturligtvis har jag inte varit ute idag..

Men jag har varit på kyrikis med Devin. Busat och ätit lunch.

Har även varit och köpt förköp till dansgalan så jag och älsklingen kan gå ut och dansa ;)

Sen har jag handlat hårfärg och en ny maskara. Har aldrig testat den så det ska bli spännande!



Var även på Helens kläder och köpte mer trosor till Michelle då hon har slutat använda blöja på dagtid :) Vilken duktig tjej jag har. Sen så sparar vi ju in mer pengar genom att slippa handla en massa blöjor, Det är ju så dyrt! Och tråkigt att lägga pengar på.

Idag var det första gången på dagis hon var utan blöja och hon hade varit jätte duktig på att gå på toaletten så det inte hann ske någon olycka :)

Och lilla Devin han gör oxå stora framsteg. Han kan nu stå alledes själv och har tagit två steg två gånger. Så nu är det inte allt för länge kvar tills han kan gå själv :P

Nu väntar jag bara på att klockan ska bli halv fem så vi kan gå till mommen och käka :) LYX

Bloggar!

Kategori: Allmänt

Det finns en massa olika bloggar att läsa! Spännande! En del skriver om sina perfekta liv, en del skriver om sina mindre perfekta liv och beklagar sig.

En del skriver om mode, mat, träning osv..
Det är så lätt att skriva några glammiga rader och få folk att tro att man lever det perfekta livet.
Men det är också så lätt att se när en människa ropar på hjälp!

Vad döljer sig igentligen bakom den där bloggen du läser. Är det verkligen som det ser ut?

Den som dömmer folks utseenden den som hänger ut folk i sina bloggar, Vilket jag tycker är ytterst löjligt! Det är nog det värsta! Är jag ovän med någon så skulle jag aldrig skriva ut något om det i min blogg. Jag skulle aldrig hoppa på någons utseende för vi all är olika och det är ju så lätt att ta åt sig av dom dåliga texterna vi läser! Jag tänker så här om sånna personer, Dom som gör så kan inte vara nöjda med sig själva.. Tragiskt att vuxna människor gör så! Eller dom som hänger ut folk är riktiga fegisar!
Alltså något står inte rätt till med dom personerna som gör på det sättet!

Tur det finns många härlga bloggar att välja imellan :)

Godnatt på er!

ÄNTLIGEN!

Kategori: Allmänt

Har nu äntligen lyckas tagit tag i den där övervåningen.. Alltså hela huset städades idag vilket känns otroligt skönt, Nu är det bara invänta kaoset som kommer komma igen hehe..

Helt omöjligt att hålla städat när man har småbarn två hundar och en karl! Haha skämtosido, Finns säkert en del som lyckas hålla det tipptopp men det gör jag inte jag! Ständigt kaos känns det som, Det där jävla hundhåret som jag så gärna vill ha så jag skaffar mig ännu en hund det är nog det värsta! Men det får man räkna med när man har hundar. Tur at Peter är allergisk mot katter för annars så hade jag haft en massa sånt hår med och det är ännu värre!

Och tvätten alltså jätte högen, Den har jag lyckats vika in med, Vilka barn jag har som snällt sitter och kolla på film medans mamman städar :D Nästan iaf ;)

För övrigt så skippar jag middagen då jag verkligen inte vill laga mat åt mig själv! Men Amanda du har ju två barn som äter?

Jaa det har jag men eftersom jag och Peter har en liten bantar vecka så äter dom inte samma mat som vi gör!

Oj vilken lång inlägg det här vart :/ Och tråkigt hehe men allt bara flyger ur mig! Nu ska jag ta och ringa min vackra syster eftersom jag saknar henne så otroligt mycket!

Och glöm inte DH ikväll!


Tjaoo

Lång dag!

Kategori: Allmänt

Älsklingen ringde och sa att han skulle jobba över idag, Och då kändes dagen plåtsligt jätte lång! Suck..

Men iaf så har jag varit och fika hos mommen, sen så for jag hem och storstäda nedervåningen. Tänkte ta övervåningen när jag hämtat hem lill sessan min från dagis :)

Devin ligger och sover och naturligtvis när han väl sover länge så måste jag väcka honom...

Är det någon som kan tipsa om något bra hundfoder till lilla Tequila som gör att hon inte bajsar lika mycket? Antar att det är fodret hon äter nu som gör att hon skiter typ tre gånger om dagen... Vore toppen om jag kunde få lite tips :)

Tjaoo



Sådär ja :)

Kategori: Allmänt

Nu så har jag kommit hem! Vart inte lika långt som jag hade tänkt mig, Det sved så mycket på benen då det var för kallt! Men så skönt det var, Det vart iaf 30min :)

Till middag åt vi omelett, Super god! Och snabblagat :P Det gillas då jag inte gillar att laga mat om det inte är finare mat!
Nu blir det slapp i soffan hela kvällen, Ska försöka ta mig i säng itid iaf så man är pigg i morgon :)



Just ja

Kategori: Allmänt


Glömde ju att säga att idag ska jag äntligen gå med stavar! Som jag har längtat efter det men nu kan jag inte hålla mig längre så jag ska ta en promenad så fort jag nattat Devin :D
Hoppas han somnar fort nudå :P

Gissa om jag vart glad!!

Kategori: Allmänt

Det var en skit hård brud som ringde mig och sa att hon kommer hem i helgen!!! Woohooo vad glad jag är nu :D Kommer att bli awesome!!!




1234-1  = Vem kommer och vem kommer inte ? Hmmm

Tja tja!

Kategori: Allmänt

Nu var det ett tag sedan igen...  Men har fasen inte haft någon ork!

Helgen har varit lugn, lite för lugn för min del. Myst kolla på film och lite sånt där. Bjuden på middag vart vi påde lör, sön vilket var toppen! Och gott var det med :)

Idag så har vi varit på kyrkis och busat, Skönt at komma hem ´var det då kusin Anders kom och gick på en lång promenad med Bazzie :) Tack kära Anders!

Bjuder väl som vanligt på lite bilder :)







....

Kategori: Allmänt



Bra ord för mig..
Även fast jag inte ser dom så vet jag ju att dom finns för mig :)
Bara på en annan ort. Och tacka gud för mobiltelefonen :D Haha

Kväller!

Kategori: Allmänt

Nu är det kväller och har inte hunnit med något. Peter har haft två dagar på sig att slänga in en tvätt men inte ens det klarar en karl av Haha!

Jag och älsklingen ska ta ett bad, Det har vi inte gjort sen.. ja jag minns det inte ens =/ Men det ska bli mysigt :)

I morgon bli det bvc så vi kan fördriva dagen. Och Devin tycker ju att det är så roligt :)
Och det tycker ju jag med ;)

Bjuder på lite kärlek-

En liten Michelle ♥

Kyrkis

Kategori: Allmänt

Har varit på kyrkis idag med Devin.
Massa bus och gott fika :D
Skitväder är det oxå som dom flesta redan vet, Så ute vill man inte vara.
Devin sover och Michelle vill ha mat, Som vanligt vid den här tiden :)



Längtar så mycket tills jag ska få åka till Stockholm igen!  Jag och Patrise ska göra en riktigt god sallad att ta med på tåget samt en liten vinflaska ;) Vilken rolig resa det kommer bli! :P
Sen ska vi väl samla gänget och gå ut på fredagen och sen så tror jag det blir grönan med!
Ni förstår väl att jag längtar! Ska bli så skönt när Pattis kommer hem igen så jag har en vän hemma iaf! :P Sen så tar det inte så länge innan syrran kommer! Wiihoo vad roligt! :)

Alla verkar få veta vad dom får tillbaka på skatten, Jag vill oxå veta! Eller så kanske inte, Inte om jag måste betala tillbaka! Suck! Med min vanliga otur så kan det nog bli så!

Min fina dotter



Bra morgon :)

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Dagen har börjat bra. Var riktigt trött i morse igen men vart snabbt pigg, Barnen var på gott humör så då är det ju bra :P
Och snabba var vi oxå så vi var lite tidigare än vanligt på dagis.
Jag och Devin har handlat middag för idag och i morgon.
Soppan som jag skrev om ska vi äta i morgon och idag blir det pasta och köttfärssås :P Mums..

Vet inte alls riktigt vad vi ska hitta på med idag. Kanske ska fara på kyrkis ändå! Men han lär ju bli jätte trött eftersom han vaknade sex igen. Tror han har fått in en dålig rutin :( Stackars mig ...

Alltså jag bara måste

Kategori: Allmänt

Säga en sak!

Jag vet en super god soppa son det är skit lite kalorier i :D

Höns/kött buljong Champinjoner gul lök och bambuskott! Hur lite som helst och det är mättande och super god och då menar jag verkligen SUPER GOD! :)


 



Haha kanske inte enbart soppa men det ska jag ät mycket av ;)

Ett tips

Kategori: Allmänt

Gör inte som jag!



Köp en sån här. Det ska jag göra iaf!!

Vårkänslor!

Kategori: Allmänt

Älskar att ha vårkänslorna på topp! :) Man hör hur snön sagta men säker tinar bort!
Längtar så mycket att snön bara ska försvinna!
Men för att behålla vårkänslorna nu när det ska bli kallt snart igen så köpte jag mig två söta vårblommor att ha i köket! :)

Nu vaknade lill skrutten min så det är bäst jag hämtar honom innan han tror jag övergivit honom ;)

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Nu känns det bättre! Alltså jag var så trött i morse så jag visste inte om jag skulle överleva!! Devin vaknade 05.55 Lite väl tidigt för min del även för Michelle som oxå vaknade då och hon skulle på dagis så jag ville att hon iaf skulle sova en timma till! Men nu vet jag att hon kommer vara jätte trött när hon kommer hem :( Iaf så när jag väl fick Devin att somna om så så ringde kl efter 20 min.. Suck säger jag bara haha men nu när jag varit vaken ett tag och tagit mig ut så blev jag piggare :)

Hade ju tänkt mig en tidig kväll ikväll men det skippas eftersom jag har ju en massa program jag bara måste se :D Och det är jag nog inte ensam om :P

Tagit lite bilder nu ifrån morgonen! Han är så fin!



Min lilla gullprins! :)

Min helg!

Kategori: Allmänt

På Fredagen så var jag ju hemma och hade aptråkigt! Men på kvällen så for jag och va med min underbara Anna! Sen gick vi viare till en tjej som hete Jenny! Vi splade spel och drack vin osv. Det var super skoj! :D

Sen så har vi lördagen så spenderades med fiske och korvgrillning!

Vi avslutade kvällen då jag och älsklingen hade en liten romantisk middag för bara han och mig.

Låter bilderna tala för sig själv så får ni se vilken underbar dag jag hade :)















Idag så har jag varit hos mommen två gånger. Först på frukost sen på middag! Vilken lyx! :)

Lat!

Kategori: Allmänt

Har faktis ganska mycket att skriva men jag har inte orkat!

Men i morgon :)

Frasses!

Kategori: Allmänt

Har nyss kommit hem ifrån Frasses! Har inte ätit där på typ 5-6 år!

Hade lovat mig själv att aldrig äta där igen. Men det var faktis riktigt bra. Fanns en liten lekplats för barnen så dom kunde leka när dom vart less på att sitta stilla. Och det uppskattades verkligen av oss :D

Toppen så där kommer vi nog att äta fler gånger :)

Salladen var ungefär som på alla andra ställen så det var faktis rätt bra!

Nu snart lämnar peter mig :( Men han är ju hemma till åtta så det blir inte sä länge :)

Nu ska jag göra iordning mat till min underbara hundar!

Ha en mysig kväll!

Börja kännas bättre!

Kategori: Allmänt

Ja nu börja det kännas lite bättre faktis :) Hoppas på att älsklingen slutar snart så jag får lite vuxet sällskap! Har ju pratat i telefon i säkert två timmar i brist på uppmärksamhet ;) Haha


Men vill fortfarande ha sol! Jag vill inte ens gå ut! Lite solsken får mig alltid på bättre humör :D
Devin går fram och tillbaka vid soffan och gnäller vid varje stopp! Han retas med syrran så hon blir skit förbannad haha. Syskonkärlek kallas det :)

Och jag har sökt jobb idag! Hoppas att jag får det för jag behöver verkligen att jobb!

Nu ska jag fortsätta vänta på min prins och hoppas att tiden går fort fort fort :! :)

 
Typ fyra år sedan :)

 

Som jag trodde!

Kategori: Allmänt

Blir nog ingen bra dag. Inte som det känns nu!

Tråkigt väder, Ingenting att göra...

Ja det känns som en värdelös dag :(

Hoppas på en bättredag i morgon eller att den här dagen blir bra tillslut :D

Tequila

Kategori: Allmänt

Idag har jag som sagt varit på bvc hela dagen. Sen gick vi och hämtade Michelle på dagis och vidare till min momma :) Där vart vi bjuden på middag så vi var där hela eftermiddagen :) Mys momman!

Sen så måste jag ju bara tacka Sara för alla super fina kläder Tequila fick! Hon gillade dom och tyckte det var roligt att agera modell ;) Hon fick ju en massa godis och beröm så det är klart att hon gillade det :)

Här kommer lite bilder :)









Visst är hon sööt i kläderna :) Hihi min lilla sötnos!

Skar mig även i tummen idag :( Det gör skit ont! Så ingen diskning för mig på hela långa helgen ;)

Renoverning!

Kategori: Allmänt

Känner att jag måste påbörja något nytt här hemma!

Nu vill jag renovera! Första jag ska göra är att måla om ena hallväggen vit! Eftersom det vart en misslyckad tapetsering samt att taper har fått "repor" Inte så snyggt. Så vitt blir bra och sen ser det mycket freshare ut! Stavas det så?? Hehe

Måla om spegeln vit ska jag oxå göra. Kan inte fatta att vi köpte den för 1500 och den är inte ens snygg! Finns snyggare och billigare!
Sen så har vi det här köket! Måste försöka få fram ett pris så man kan börja planera om vi ska göra om det eller inte. Hmm ja drmma kan man ju alltid göra :)

Så här ser vårat kök ut nu




Inte alls så snyggt om ni frågar mig.
Jag vill ha ett nytt fint kök =D

Nu är älsklingen ute och joggar. så då passar ju jag på att sitta här :)

Snart när det blir bart så ska jag oxå börja springa igen. Jag började ju med det i höstas som ni kanske minns :P Så då ska jag ju naturligtvis förtsätta till sommaren :)

Trött!

Kategori: Allmänt

Vart fruktansvärt slö nu efter middagen! Skulle vilja lägga mig ner och vila..

Älsklingen jobbar över så jag får vänta på honom innan jag kan gå på promenad med hundarna :D Känner jag jag måste ut och rör på mig lite..
I morgon bli det ett !!
Alltid skönt att gå dit och träffa andra mammor och Devin tycker det är roligt att vara där med :)
Annars hade det nog inte gått ;)


-Kärlek

Tandläkaren

Kategori: Allmänt

Ja då var man nyss hemkommen ifrån tandläkaren. Och som vanligt så hade man perfekta tänder =D

Nu bli det en promenad med hundarna.
Sen handla lite käk. Korv morotstuvning och potatis :)
Har aldrig gjurt den maten , men det låter gott :D

Ska snart

Kategori: Allmänt

Hjälpa min karl att raka sig! Måste ju hjälpa han så han inte gör något som jag inte skulle gilla! Typ raka av sig allt! Nee det går inte för sig!

Så här ser han ut nu iaf!


Sen får ni se vilken snygging jag igentligen har ;) Haha


Sötnosen =D


Lunch hos mommsen! Sur strömming?
Hur många tror ni har ätit det idag? ;D

Förlåt Mammi!

Kategori: Allmänt

Haha jag måste kanske börja läsa igenom min inlägg innan jag publicerar dom! Jag skriver som en kratta på min bärbara data!

Men så blir det när det ska gå fort ;)

Äntligen

Kategori: Allmänt

Är det Tisdag! Vilket innebär att det är DH ikväll =D


Nu kl tolv ska jag äta surstömming hos min momma! Vadå LYX ?

Devin han fortsätter att snora men inte mer än så än så länge så det får man vara glad för :)

Kom försent på dagis idag, Hittade inte något som jag behövde. Slut på tvättmedel är det med. Peter har plånkan så inte kan jag handla heller =/ Tråååkigt... 
Ska bara invänta att Devin blir trött så ska jag ta mig en promenad med hundarna i det sköna kalla vädret.
Ja tänka sig att det faktis är kallt idag!


Rubrik

Kategori: Allmänt


Först vill jag bara säga att jag älskar min Mamma♥Nu så sover Devin bara Michelle kvar som ska lägga sig nu! Sen blir det mys för mig själv framför tvn :D

Älsklingen ska fara på träning i vanlig ordning! Har badat Tequila så nu luktar hon jätte gott samt att hon vart så härligt mjuk i pälsen :)


Mindre Tequila :)

Åh om det är några som har missat det så är det DH i morgon!!!
Woohoo vad jag har längtat! Äntligen säger jag bara!



Hoppas

Kategori: Allmänt

Inte lill pojken blir sjuk!

Han börjar bli snorig och jag vill inte att det blir mer än så. Så jobbigt nä dom små är sjuka :(


Sovmorgon :)

Kategori: Allmänt





Idag fick jag sov morgon! Vilken var skönt och behövdes väl! Så det uppskattades :P
Efter jag har skaffat spiral så har det hänt en del!
jag har fått huvudvärk och jag får finnar !!! Så jag tog och läste lite på nätet och det var en del av biverkningarna!
Man kan även få minskad sexlust och viktökning! Var den här verkligen rätt för mig? Haha

Det är super fint väder ute så jag tror jag och barnen ska försöka ta oss ut! Måste ju ändå ut med hundarna :D

Devin han har verkligen börjat krypa jätte mycket nu! Och det är ju super skoj C=
Mina barn blir stora! Lite panik får man eftersom jag ska ju bara ha två barn ;) Snart har jag ingen bebis kvar :(

Huvudvärk!

Kategori: Allmänt

Toppen! Jag tror du ger mig huvudvärk!!

Mer om det i morgon..

Godnatt!

Nuså! :)

Kategori: Allmänt

Middagen avklarad och det var super gott! Fick ju min supergoda kycklinggryta :)
Tack mammi och Kåre för den helt fantastiska middagen :)

Barnen badade även och det gick ju som det gick haha och Michelle skulle börja göra kväll för hon trodde hon skulle få sova där :P Men nej jag fick jäga henne runt runt i huset för att få på henne kläderna och åka hem ;)
Lilla bus tjejen!



Nu väntar vi bara på solsidan ;) !

Hihi

Kategori: Allmänt

Wow!

OH MY GOD VAD JAG ÄLSKAR DIG


Världens finaste människa har ni här!

Visst är det söndag?

Kategori: Allmänt

Nyss kommit hem ifrån en härlig lagom lång promenad med hundarna. Tequila orkar inte gå hur långt som helst. Men jag tyckte hon gjorde det riktigt bra som gick hela vägen själv. Så smångom så orkar hon nog gå min runda :D
Nu längtar jag så mycket till somaren. Iaf tills det blir riktigt bart på vägarna och att man kan ha tunnare kläder på sig :) Gå med stavarna och hundarna i härligt väder det är livet de :P
Älskar att vara ute men jag är kräsen på väder ;)

12-15 Maj drar jag till stockholm med Patrise! Träffa syrran Moa ja och antagligen Anton eftersom vi lär ju hänga med dom :) Tur tiden går fort för jag vill verkligen vara med min syster! :(

Middag hor mammsen blir det idag med. Invigning av derar snart klara kök :P Skit snyggt! Är så avundsjuk för jag vill oxå ha ett nytt fint kök!

Nu ska jag försöka hitta på något att göra. Typ städa vore ju bra! Behövs gör det oxå. Tur att det inte är så stökigt så det går fort så mankan göra något roligt sen C=




























Några härliga bilder :)

Lycka!

Kategori: Allmänt

Vem gav mig turen att få känna lyckan flöda inom mig, Att få älska och att bli älskad.

Sorg och smärta är sånt som hör till livet.
 Jag har känt båda och har fått lärdom av det.

Vänner kommer och går.
 jag har gått vidare från några
 men kommer få nya på vägen genom livet.
Att få barn är min största lycka,
 Men kanske inte din.
 Vi söker olika saker
 i livet och det finns inget som är rätt eller fel.

Det här är min väg och jag ska ta mig igenom den med glädje.

Jag ska fortfarande upptäcka vem jag är.
 för jag förändras på vägen.
Jag ska göra allt jag kan för att jag ska ta vara på dom fina som finns i mitt liv.

Jag ska behandla dig med respekt. Om du behandlar mig med samma respekt.
Annars kan du gå.

Tack för att just du finns i mitt liv!
Ni vet vilka ni är ♥

Utemys!

Kategori: Allmänt

Idag så tog jag med barnen ock karl min och fiska och grilla :) Mamma och Kåre var oxå med.

Super mysigt och en massa fisk fick vi med :D

Så skönt att koma ut när det är bra väder!





Nu blir det en dusch sen en promenad med hundarna :)

 

Freedag! :)

Kategori: Allmänt

Haft en rätt bra dag :) Lite skavanker men annars toppen.

Varit med momma min i flera timmar. Super mysigt sen så tycker barnen det är roligt att vara hos henne.
Sen vart det lite matlagning och bad med barnen och lite mys på det :)
Bara tagit det lugnt med familjen vilket är helt underbart!




Devin har även krypigt påriktigt idag :) Stor killen. Och mammas lilla sessa har även lärt sig att ljuga haha hon hittar på en massa saker hihi hon är så söt <3

Bloggtorka haha ;)

Kategori: Allmänt

Nu var det ett tag sedan jag bloggade igen :)
Har haft en massa skoj jag!
Jag har ju varit i stockholm och haft det tok bra!
Saknade mina små när man såg små barn i deras ålder :P
Passade på att vara med den här damen en kväll med :) Trots att hon var sjuk så fick jag mysa lite med henne :)




Idag hände även en liten olycka här hemma.
Michelle tog och välte ett stort hallskåp! Ren tur att ingen fick den på sig eftersom vi alla tre var i hallen!
Så nu har vi kastat ut skåpet och inhandlat nya hall saker och så här vart resultatet :)



Vart hel nöjd med det här. Ser mycket bättre ut än det gjorde innan. Sen så känns hallen större på något vis :) Hihi.. :P

Nu sitter jag och Alex och bokar tåg biljett till Stockholm för mig och Pattis! Ska bli så grymt roligt att åka dit igen!!! Hihi längat! :P:P

Panik!

Kategori: Allmänt

Hade panik i morse! Jag kunde inte hitta mitt körkort eller leg!

Och jag som ska åka till stockholm på Fredag!

Hur kul skulle jag ha haft där då? Jag som ska ut med Moa och Anna. Det hade blivit katastrof! Tänk om jag skulle behöva visa leg när jag ska flyga ?  Aaaaaaaaaaaaah! Fatta paniken!! Jag gick till polisen för jag ville höra om man kanske kunde få någon provesoriskt men det var stängt! Tur val väl det för då gick jag ju hem och börja leta ännu mera som en galning. Hittade till slut mina kort i peters munktröja invikt i garderoben :D Gissa hur glad jag vart då. Jag gick genast på jojo och köpte mig en ny fin turkos plånbok :)

Den blir lätt att hitta om man tappar bort den hema :) Har inte så mycket turkosa saker hemma :P