Amanda Reinhammar

Life is pain Get used to it

Så ja! :)

Kategori: Allmänt

Nu har vi gjort ett litet rycke i källaren. Peter orkade inget mera men jag hittade iaf min sko som jag måste ha med mig till stockholm :D Haha vi fick inte sluta leta fören vi hittade den :)
Konstaterade att jag hade 22 par skor vilket jag tycker är normalt att en tjej ha. Peter tyckte det var väldigt många. Men jag sa att det var 22 par nödvändiga skor!
Man måste ju ha ett par för alla olika tillfällen. Man kan ju inte jogga i klack och man går inte ut i träningsskor så det säger väl allt. Killar behöver fyra på skor. Ett var vanliga skor ett par stövla och träningskor samt vinterskor så det är väl inte så konstigt att han tycke jag hade många ??


Jag är som alla andra tjejer och ÄLSKAR skor!

Nu blir det csi och lite mys sen sova :)

Ha en trevlig kväll! :)

Ännu en fin dag! :)

Kategori: Allmänt

Hade det inte varit för att jag hade barnen så hade jag åkt lite skidor med busan idag! Det är jäte fint väder och jag blir så sugen på att gå ut! :P Men det gör vi vid lunch när Devin ska sova.

Mina barn har verkligen slutat sova länge. Nu vaknar dom vid sju och vill inte sova något längre. Men det gör inte så mycket när det är så här fint väder och snart så är ju sommaren här! Då har man ju inte tid att sova.

Ikväll ska vi städa källaren för det ser ut som ett bomnedslag där. Igår så rensa jag en massa barnkläder som jag ska he bort. fick övern en hel kartong med kläder från 50 till 86 så är det någon som är intresserad så hör gärna av er om ni vill kika.

Häligt! :D

Kategori: Allmänt



En massa mys hade vi igår. Så härligt det var att fiska och grilla! Barnen tyckte det var minst lika härligt som sin mamma :) Dom är otroligt lättsamma att ha med ut såhär så det är ju bara så underbart!
Idag ska vi ut på sjön igen fast bara åka lite pulka och ta en promenad med hundarna. Bazzie ska få dra mig på skidor så hon får springa av sig lite :) Ska bli super skoj :P
Sen så ska jag städa övervåningen! Hände ju en liten olycka där uppe igår så det kan behövas ;)

Tur mamma har torkskåp så vi kan torka alla ytterkläder jag tvättade igår!
Dom luktade inte allt för gott både grillrök och fisk Huva!




Michelle tyckte fisken mamma fick var rolig. Hon ville äta den sen så fick den en puss :D

Bättre nu!

Kategori: Allmänt

Igår hände det som sagt en liten olycka här hemma. Devin sparka omkull barnstolen så den föll och han slog huvudet. Fick en bula och ett litet utligt sår i huvudet. Allt gick så snabbt, även fast jag slängde mig efter stolen så hann jag inte :( Hade extra koll på honom hela kvällen och natten för att se så han mår bra och att det inte har blivit några förändringar då det kan bli en blödning. Vi skulle hålla koll på han extra noga dom närmaste veckorna för att en blödning kunde smyga sig fram långsamt. Men han verkar må bra nu iaf och det skäns jätte skönt!


Detta har aldrig hänt förut. Även Michelle hade denna stol. Tydligen har han ärvt pappas benmuskler ;)

Idag ska vi "bjuda" mamma och Kåre på middag. Blir super god mat som mamma önskade sig :D Sen blir det en lugn kväll med familjen och äta lite gott :P

Föresten så går ju min bantning helt åt helvete! Jag äter onyttgt och tränar inget! Men jag har iaf gått ner ett kilo ändå :D Så nu väger jag 59kg vilket är toppen :) Men så fort våren kommer och det börja tina på vägarna så ska jag sätta igång på riktigt!

Nu kommer suget efter ett annat hus igen! Vill så gärna flytta ibland och ha ett stort hus med en stor gård! Ge mig ?!
Annars ha en bra helg :)

H&M

Kategori: Allmänt

Gick in på h&m och kika barn kläder. Visst att det är mycket snack ang pojk och flick kläder men när jag gick in på pojkar 62-86 så hittar jag den här.

Vet inte om Devin skulle få ha den på sig..

Min pojke

Kategori: Allmänt

Han ställer sig upp överallt! Han vill inte leka längre med sina leksaker utan ställa sig upp mot exakt allt han kommer åt :) Han har blivit så stor. Snart blir han 1år Fattar inte vart tiden har tagit vägen? Och snart ska han börja på dagis och det ska bli roligt men samtidigt så tycker jag att han är så liten. När Michelle skulle börja så tyckte jag inte allt att hon var så liten som jag tycker han är. Nu jämför jag honom med Michelle och jag inser att han alltid kommer vara min lilla bebis :P



Idag är det jätte kallt så Michelle fick stanna hemma ifrån dagis idag. Nästan 30- ute och jag hade inte haft någon motorvärmare i så det fick bli såhär. Men inatt så ska jag ha i den så bilen är varm i morgon :)
Vet inte vad vi ska hitta på idag. Skulle ha varit på dollar och lämna tillbaka gardinerna som var elledes för korta sen så måste jag handla någon middag! Min mamma och Kåre ska äta hos oss i flera dagar nu efetrsom dom inte har någon kök då dom har köpt ett helt nytt :)
Kanske jag ska handla korv :P Gott!

Sol i ögonen :D

Kategori: Allmänt

Sitter här i soffan och har en härlig sol i ögonen! :)
Tjofsen är på dagis och lill skrutt sover. Vid tolv så ska jag äta lunch med mina mostrar och min mommo :) Fisk och det ska bli jätte gott!

I helgen så var jag med Ella sen åkte vi upp till flykälen till några andra mupps haha :) Ne men det var faktis roligt och det var en mysig stuga :)

Igår så fick jag vara med om något jätte roligt! Jag fick se min mamma som ung på film!
Och hon var såå snygg! Kändes konstigt att se min egen mamma som ung! Haha men det var så häfigt. Synd nog så fanns det ingen ljud på dessa filmer! Men det gjorde inte så mycket det var ara så roligt att se min släkt som unga :)


Kärlek!

Morgonfix :)

Kategori: Allmänt

Har klivit upp tidigt med barnen och hunnit duscha och har nyss fixat mitt underbara lockiga hår :) Eller jag håller på. Det tar lite tid att fixa!

Idag har min moster kommit så det ska bli roligt att träffa henne med. Sen så ska jag naturligtvis vara med ELLA! :D Jag gjorde en liten överraskning åt henne igår som hon fick se när hon kom hem ;)

Det är väldigt kallt ute idag så nu har jag satt på motorvärmaren så ska jag ta med mig barnen på byn och handla lite. Annelie hade bakat så goda muffins i torsdags så jag tänkte att jag skulle försöka ge mig på att baka lite idag. Det var ju så längesen :)


Ha en bra dag alla flickor och pojkar :)

!!!

Kategori: Allmänt

Så nu kan du sluta läsa TACK!

Bara att inse

Kategori: Allmänt

Att det går inte att hålla städat här hemma när man har två hundar och två barn plus mig som är på nedervåningen hela dagarna! Vi har ett tvrum en hall och ett kök! Jag måste inse att hur mycket jag än städar så blir det stökigt lika fort! Lika bra att jag ger upp och låter det vara lite stökigt!

Sån super människa är jag inte att jag orka göra allt hela dagarna! Så nu ni som besöker mig så får ni ursäkta röran en aning! Leksaker överallt lite hundhår kanske jag inte orka diska dom där glasen vi använde till frukosten! Jag har roligare saker att göra på dagarna så ni får väl komma efter kl nio på kvällen om det skulle störa er för då har jag nog plockat bort för dagens alla aktiviteter!

 

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Har lämnat Michelle på dagis så det är bara jag och Devin hemma! Vi ha lekt med lego och dansat lite! Inte för att han dansar så mycket men han försöker :D
Idag ska jag natta båda barnen själv och det blir säkert en utmaning då dom är van att lägga sig samtidigt! Men det ska nog gå bra hehe annars så får Michelle vara vaken till åtta :P

Idag blir det soppa :) Mums... Ska ju försöka börja banta på riktigt nu! Fan det går inte så bra för mig.. Skärpning!
Drömde skit konstiga drömmar inatt. Haha ganska sjuka faktis :P

Bjuder på lite härliga bilder ifrån helgen :)




..

Kategori: Allmänt

Tjooo snart är denna dag över och den har inte varit så olikt alla andra dagar :) Eller mjo Pattis kom förbi och va med oss och det gillar vi :D Sen så kom Jessica en stund med!

Underbara Pärta kom hem med små söta bakelser sen så åt min jätte goda middag :) Vart kanon! Mamma och Kåre kom förbi oxå. Dom kom ifrån sundsvall där dom har varit och firat sin bröllopsdag samt köpt ett nytt kök! :) KOmmer att bli skit snyggt! Nu vill jag oxå ha ett nytt kök vilket skulle behövas. Har redan gjort ett kök så vi vet hur mycket det skulle kosta :) Inte så farligt än då eftersom vi redan har ny spis och fläkt :)


Något i den stilen har jag gjort :)
Men blir riktigt sugen! !

Men nu ska vi ta och göra kväll!

Micha ska på dagis så det blir jag och Devin hemma i morgon med en massa bus :)

:)

Kategori: Allmänt

Hoppas alla får en bra Alla ♥ ans dag!




Själv så sov jag och barnen många många timmar inatt då jag la mig samtidigt som Michelle och sov till nio :P
upp och åt en god frukost och nu leker barnen sen så har jag ingen aning om vad som ska hittas på :)
Men god mat blir det till middag iaf :)
Firar ni alla hjärtans dag?

Grattis

Kategori: Allmänt

Mamma & Kåre på bröllopsdagen!

Kärlek Lycka

Har nyss varit och ätit go mat med min underbara familj!
Så nu är vi mätta och glada :)
Snart läggdags för dom små och sen blir det solsidan :D
Kanske någon bra film efter det?

Nu är det inte länge kvar till Ella kommer! Fredagkväll/natt är hon hemma och jag läntar såå mycket! Jag ska sitta på hennes rum och vänta tills hon kommer! :P Wihoo vad roligt ;) haha eller det kanske var till att överdriva?

Och en två veckor efter det så får jag träffa tre super härliga tjejer!
Åh vad bra det kommer bli :D

Svårt att förstå!

Kategori: Allmänt

Familjen är det absolut viktigaste man har! En familj ska hålla ihop vara där för varanda och framför allt visa att man finns där för en. Och det viktigaste är barnen. Barnen ska veta att dom har människor omkring sig som alltid finns där för dom. Dom ska känna sig trygga med sin familj. Och när jag säger familj då menar jag inte bara mamma och pappa utan det ska vara mormor morfar farmor och farfar! Mostrar och ja alla viktiga man har omkring sig.

Jag är så himla tacksam över min familj. Min släkt är helt fantastisk! Att veta att dom finns och bryr sig så mycket om våra barn känns helt fantastiskt!
Och vad skulle jag göra utan min mamma & Kåre. Dom ställer alltid upp för oss och man kan verkligen se kärleken dom ger till våra barn!
Dom är hos oss flera gånger i veckan bara för att få rå om dom lite.
Jag kan inte förstå dom som inte visar att dom bryr sig om sin familj!
Det behövs inte mycket för att visa att man finns där. Det handlar om att ge lite tid till sin familj. Tiden går alledes för fort och sen är det försent!
Varför är det så svårt att ge lite tid till sin familj?
Tack för er som finns där det betyder mycket för oss♥



Underbara FREDAG!

Kategori: Allmänt

Michelle säger till mig.

Mamma vi måste handla gummi (tuggummi)
Jag drar en fräckis
Michelle vi har inga pengar.

Tystnad uppstår och Michelle kollar på mig och säger

Mamma vi måste handla pengar!

Hon är så otroligt klok min lilla prinsessa♥

_________________________________________

Har för övrigt haft en jätte bra dag. Mått lite bättre har jag gjort Illamåendet har kommit lite till och från men inget som har stört mig. Pigg har jag oxå varit idag :)

Åt super god middag så man vart alledes proppmätt!

Världens bästa Pärta kom hem med en jätte söt blomma till mig med ett sött kort till :) Gissa vem som vart super sur! Haha Michelle vart det när hon insåg att det inte var till henne utan till mig..  Men jag vart jätte glad iaf :)



Michelle som bebis :D

Nu ska jag och älsklingen kolla på film. The tourist hoppas den är bra men det borde den vara Depp är ju med :)
I morgon så blir det nog inte så mycket som händer eftersom älsko ska spela match!!
Men om jag har tur så kanske någon vill hälsa på mig :)
Hoppas ni får en trevlig kväll!

Hej hej

Vilken Helg!

Kategori: Allmänt

Gud vad skönt att vi entligen börja må bra! Helgen bestod av magsjuka. Inte roligt alls.

Devin började och vart riktigt klen. Han låg mest hela dagen och var riktigt kass i magen. Huvva inte roligt när dom små är sjuka.

Sen så hade jag och älsklingen en riktig myskväll. Åt räkor och en massa gott. Tog inte länge innan jag kände illamåendet smyga sig på och jag trodde jag hade ätit för mycket men icke, Var bara och kuta på toan och SPY

Ja sen så höll det på så hela natten. Fick inte sova något alls föen vid 10 på morgonen, Då var jag helt matt. Orkade ingenting. Peter vart sjuk och Michelle vart sjuk ALLA var sjuka. Fy fan. Inte alls roligt att vara sjuk när man har sjuka barn som man måste ta hand om.

Michelle spydde ner soffan och ni kan ju gissa hur det luktade. Och jag bara tänkte, Jaha hur gör vi nu då?

Öste på potatismjöl och vänta till morgonen efter. Men det funkade inget vidare. Så det var bara att ringa kemis och fick låna en super dammsugare så nu ser soffan nästan ny ut. Vi har en soffa som det blir fläckas bara man spiller vatten- Alltså ingen barnvänlig soffa, Det var fläckar överallt men nu är dom borta :D Gissa om jag vart glad!

Idag så gick vi ut på sjön en stund bara fö att få lite luft och piggna till lite grann. Har haft så otroligt ont i ryggen då jag har legan alledes för mycket. Känns lute bättre nu när man rört på sig. Har dock lite ont när jag bär eller vrider ryggen. Så Peter få vara hemma i morgon oxå efetrsom Michelle inte får fara på dagis än. 48h regeln. Så det blir att vila upp sig och ta nya glada tag :)

Nooo Moore!!!!

Bra dag!

Kategori: Allmänt

Fick sova till elva idag. Tack underbara barn <3

Sen så gjorde vi oss i ordning för att fika med Macke och Marie och lilla Lovisa :) Trevligt och barnen hade super roligt. Sen gick vi hem och städa nästan hela huset. Källaren är en utmaning så den får vänta.

Michelle var så duktig och hjälpte till!

När banren somnat så år jag och älsklingen en sen middag, Vart räkor med vitlöksbröd! Hur gott som helst.

Fast nu mår jag illa och är lite över mätt! Synd.

Myset jag och älsklingen skulle ha sket sig! Haha han sover i soffan, Fast det är inte så konstigt eftersom han jobbade i morse. Duktig karl jag har!

Börjar faktis bli lite trött så jag funderar på om man ska göra kväll eller inte ??

Kan inte riktigt bestämma mig. Kanske det är något bra på tvn. Kollar det först :)

 
En av mina finaste! ♥

Ehhehe

Kategori: Allmänt


Ella nu vart jag less på mingamla design så jag tog bort den! Sorry!

Ne men du får gärna göra en ny fin till mig eftersom jag är lte efterbliven eller något så fattar inte jag hur man gör! Försökte men satt mest och såg dum ut och fatta nada!

Inatt så har jag sovit i många härliga timmar. Jag och barnen har varit och fika med Lisa & Johan. Super gott var det med.

Snart så ska vi åka till svärmor och käka middag. Tror visst det var någon som fyllde år :) Så kanske blir det lite tårta ;)

Undra vad man ska hitta på i helgen då? Verka inte var något roligt väder och det sög ju!

Och jag längtar så mycket tills jag ska åka till stockholm! Träffa syrran Anna och Moa! Åh så roligt vi ska ha det!

Fick bli så att vi Michelle får stanna hemma då vi bara ska vara där itvå dagar. Jag vill ju verkligen träffa och ungås med damerna där nere, HAr vi med henne såmåste vi stanna på hotellet från sju och så kul är det inte att sitta inne på ett rum hehe :)

Hon får följa med någon annan gång :)

Nä om man ska ta tag i trasan och torka bordet som jag hade tänkt att göra redan igår haha! Bättr e sent än aldrig.

Vill så mycket

Kategori: Allmänt

Men orkar så lite..

Jag fattar inte vart all min energi har tagit vägen.

Har varit trött i flera dagar nu, Orkar inte ta tag i någonting som borde göras.
Så tråkigt.. Suck

Bara att kliva upp i tid och lyckas lämna Michelle på dagis är ett under. Jag gör det för hennes skull annars hade jag hållt henne hemma och vi hade fortsatt att sova till tio :)
Men hon har ju så roligt på dagis så jag kan ju inte vara så ego :P


Lill gubben var så fruktansvärt grinig en dag så vi fick dra en liten fräckis för att få honom lite glad :) Gott tyckte han att det var!