Amanda Reinhammar

Life is pain Get used to it

Redo

Kategori: Allmänt

Vi rider på en hest, och är redo för fest

Lisa är inte snygg!

Kategori: Allmänt

Till alla er som har fått för er att Lisa är snygg? HON ÄR INTE DET!

Allmännbildad!

Kategori: Allmänt

Jag har konstaterat att ungarna på det här tåget är mer allmänbildad än vad jag är! Dom kan typ allt verkar det som, räkna på olika språk, dom verka ha varit i massor av länder! Kan hela solsystemet och planeter utantill! Själv så sitter man här och kan nämna tre? Men jag har lärt mig att det fins åtta planeter och att pluto inte är en planet? Kanske jag skulle satsa på att gå om skolan iaf? Haha Lisa har varit schyst och tagit med sig böcker åt mig, men eftersom jag har två barn som står bredvid mig och pratar hela tiden så har jag lite svårt att läsa, men det är ganska intressant att lyssna och lära sig av dom ;) men ser verkligen fram emot att komma fram tvätta av sig sminket och lägga sig i sängen och snacka och sova :) Fisen målar naglarna så det stinker i hela vagnen, Hon kunde ju inte vänta tills vi kommer fram! Vi får iaf hämtning när vi kommer fram så vi slipper dom äckliga t-banorna ikväll iaf Grett! Och en hel mysig bild på dom vackraste barnen i världen!

Störiga familjen!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Piss och fy och blä! Hade bokat med bord och det fick vi inte! Vi har blivit lurad! Jaja det är inte det värsta! Det är barn på tåget! Det är faktis jobbigt att höra andras barn när man väl tar en paus från sina egna, men mamman och mormor.är fan värre än barnen! hoppas dom ska av i Sundsvall? Men nu är vi på väg, mätta på burgare frossa godis Lyxsnus i käften och Jag stänger av störnings momenten nu...

TAGGGGGAAAAAA!

Kategori: Allmänt

Nu ska lag lägga mig och är över laddad över längtan till i morgon! FÖR DÅ DRAR VI TILL STOCKHOLM Woohoo!
Har packat väskan som en typiskt tjej! Alltid för mycket! Så det vara bara att göra om och göra rätt! Och i morgon ska jag bli SVARTHÅRIG! Jag ser faktis förjävlig ut i rött hår! Inte riktigt min färg...
Hoppas jag hinner göra det innnan jag vi åker till stan bara ;)
 
En gammal bild för ganska precis ett år sedan då jag var ne och hälsade på syrran och mois <3

 Jag & Mammi

 Jag & Moa

Men visst ska jag ha svart hår?

Love is My drug

Kategori: Allmänt

Is My medicine.....

Promenad! Glömde visst bilden?

Kategori: Allmänt

Löven i dreglet....

Promenad

Kategori: Allmänt

Med snuskhunden som skämdes ja, som en hund! Haha

Av med smutsen!

Kategori: Allmänt

Nu blir det ett bad, så jag kan lägga in en ny hårfärg i morgon, eller rättare sagt en till! Vet ni vilken??

Satan i Gatan

Kategori: Allmänt

Fy så arg jag blir!! Beställde två par leggings str S & M jag är i vanliga fall en M men på leggings så brukar jag ha S, men tro på fan att S var förstora! Sen så fick jag inte med någon returlapp, så då gick jag in och läste, kunde inte tro mina skitiga ögon, LEGGINGS RÄKNAS SOM INTIM PLAGG!! What?! Jag har väl förtusan trosor på mig! Slängde iväg ett mejl så jag hoppas att dom låter nig skicka tillbaka! Jag lät så gullig jag bara kunde i mejlet! Ungefär såhär liten känner jag mig just nu.....

Nu vila!

Kategori: Allmänt

Tre stolar en Amanda SÖMN

Ny hårfärg

Kategori: Allmänt

Vart kanske inte den som var i tankarna men...

Galet

Kategori: Allmänt

Det är lite små galet allt här i livet.... Iaf så har det varit en bra helg, var och hämtade en ny bil i stan igår, var inte riktigt planerat då jag och Patta skulle åka och bada med Micha! Att jag ska fara och kika bil och köpa den var ganska coolt gjort av Peter, se vad han litar på sin flicka! Haha men det vart ju as bra! Hade lika mycket flyt att vi lyckades sälja gamla bilen så fort vi kom hem! Nu är det inte många dagar kvar tills vi åker till Stockholm! Jag Lisa och Madde, kommer att bli storslaget! Allt kan gå fel när vi åker iväg, tror inte någon av oss är särskilt smart ;) men som vi längtar!

Beställt!

Kategori: Allmänt

Har beställt två par leggings, tyckte att dom var så snygga så jag ville ha två ;) har även beställt en näsring, får se om jag får in den igen! Men visst var dom snygga?

VIKTIGT BUDSKAP!

Kategori: Allmänt

Haha jag döör!

Kategori: Allmänt



Så sjukt kul!

.....!.

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet och har nyss käkat lunch! As gott! I morse vart det en springtur igen och det gick betydligt mycket bättre idag! Härligt! Men jag har fått en riktig träningsvärk! Men det är ju bara bra? Iaf gillar verkligen den här bilden på mig och Devin, han är så himla söt!

Hårdingarna

Kategori: Allmänt

Här sitter två hårdingar som ser hyfsat ball ut! Efter att jag har stått med trimmen så kan ju inget se fel ut. Eller hur? Farre käka godis och frestas! Skulle ju bara vilja ta en... Men nu blir det att borsta av sig allt hår som man fått på sig och börja göra kväll så man orkar kliva upp i morgon :)

Skor!

Kategori: Allmänt

Har införskaffat mig ett par nya skor : D as snygga, fick köpa dom billigt av Linda. Eller hur? Just nu är jag ute med hundarna, rätt kallt faktis men det är bara att bita ihop, medans jag är ute så håller maten på att tillagas, är verkligen as hungrig! Ikväll kommer även Farre på fotbollskväll, då ska jag hjälpa grabbarna att fixa frillan! ;) fränt.

Gammal?

Kategori: Allmänt

Söta små gamla barn! Haha Micha ser verkligen ut som en liten gumma! :)

Intervallträning?

Kategori: Allmänt

Har just kommit hem ifrån springturen, körde intervaller för att få upp pulsen. Men klev upp det gjorde jag och gick ut ;) jag var ganska rädd att det skulle typ komma en varg eller en våldtäktsman i en lastbil eller något??!! Haha är det inte typ så ni tänker när man är ute själv och inte en människa som syns till? Nu bli det snart ett bad, ska bara svettas ur lite en stund till :)

Alldeles försent!

Kategori: Allmänt

Att äta så här sent är inte heller riktigt okej! Men som tvåbarns morsa och ägare till två hundar, som samtidigt kämpar med vikten så kan det bli lite knasigt, slutar fyra hämta kidsen på dagis, hem laga mat åt dom, tar ut hundarna på långis. Hem igen få ungarna i badet, göra klart för kvällen, så här sitter jag ensam och äter min sena middag! Lyxa även till det med brie ost! Mums!

Det här med vikt och grejer!

Kategori: Allmänt

Är ute och går i förhoppning om att gå ner i vikt! Tjat tjat jag Vet , men lyckas man inte första gången så är det bara att prova igen ;) Eller hur? Ska försöka mig på en springtur i morgonbitti, ska verkligen försöka att kliva upp typ kvart i fem så man hinner bada när man kommer hem innan man far på jobbet! Lycka till Amanda!! Haha

Work!

Kategori: Allmänt

Så här ser det ut på mitt jobb, typ där ser ni vad jag för för något :) det är verkligen toppen! Smutsig som en riktig Karl ;)

Lunch

Kategori: Allmänt

Att äta lunch kl nio kändes väl sådär i början, men fasen vad man vänjer sig snabbt! Är as hungrig kl nio!! Se hur städat vårar bord är! Haha

Hola

Kategori: Allmänt

Varit på en härlig promenad med mina dogs! Kommer hem tittar på disken och tänker äh! Man har ju så mycket tid i livet så jag kan ju lika gärna ta den i morgon! ;) min bakis brud kom förbi, lika söt och sliten som vanligt! Men så go hon är, Love This girl

Mina perfekta ögonbryn!

Kategori: Allmänt

Olala jag älskar stora tjocka ögonbryn! Det är därför jag målar dom så tjocka jag bara kan varje dag.... Pff om jag hade velat haft tjocka bryn så hade jag väl haft det, men nu VILL jag har SMALA ögonbryn! Sorry stumpan dina spydiga anonyma kommentarer funkar inte på mig.. Stupid girl!

Middag

Kategori: Allmänt

Världens godaste mat har jag kockat fram idag! Kolhydrater är ju liksom förbjudet för mig och Peter, eller vi försöker iaf undvika dom så var det här maten helt perfekt! Så jävla gott så jag nästan tog och små dog lite ;)

Ljust eller svart

Kategori: Allmänt

Funderar på om jag ska färga håret svart igen, har ju ljusat upp det men vart inte nöjd med hur det blev! Och lägga i mer blekning vågar jag verkligen inte eftersom mitt hår gick av en massa! Vågar jag ens lägga i en svart färg?

Nattetid

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och tittat på den finaste pojken i hela världen! Vi ska ha kalas i morgon eftersom han fyllde två år måndags :) stora kille! Älsklingen och jag valde att stanna hemma ikväll, det är ju dansgala här i lilla Strömsund så det är mycket folk ute, men helt ärligt så har vi aldrig haft det riktigt roligt på galan så det kändes lika bra att stanna hemma eftersom det är så dyrt så är det inte värt pengarna. Även fast man blev lite små sugen när polarna snacka ;) Men man får ju se det från den ljusa sidan att vi kommer må toppen i morgon! Så jag väljer även en tidig kväll och ska försöka sova så man orkar göra alla måsten :) Godnatt

Testar

Kategori: Allmänt

Provar att blogga från mobilen :)

Är det okej?

Kategori: Allmänt

Alltså när man läser andras bloggar och då syftar jag på storbloggare, Man kan se hur dom sprutar in allt möjligt i kroppen, Dom opererar sig, Bröst, Läppar Näsan.
Är det okej tycker ni?
Om ni skulle få göra något helt gratis vad skulle ni helst vilja fixa då?
Eller är det så att alla borde vara nöjda och glada över sin kropp?
Det finns ju tusen åsikter om det här!
Allt som har med kroppen att göra!
Ska man ha stora eller småa bröst eller ska man ha en kurvig eller en strådsmal kropp?
Hur vet man vad som är okej när det inte är bra hur man än ser ut?
Antingen är man för smal eller så för tjock,
Kan man någonsin vara helt nöjd med sig själv?
Det är uppenbart att man inte kan göra andra helt nöjd, Men det viktiga kan man göra sig själv det?
Blir man mer nöjd med sig själv om man "fixar" till sig lite?

The perfect woman




Tillbakablick

Kategori: Allmänt

Några utav dom sista inläggen jag skrev var ju faktis att jag skulle gifta mig och åka till Thailand!
Och det har jag oxå gjort!
Det var en helt fantastisk resa, Det är svårt att beskriva hur det är där.
Och bröllopet var såå fint! Allt var helt underbart, Det ända som saknades var ju alla nära och kära sin inte var med på våran stora dag!

Men jag tänkte att jag skule lägga upp lite bilder =)









Oj oj oj

Kategori: Allmänt

Fattar ni hur änge sedan jag var in här på bloggen?
Hade tänkt att jag ska börja blogga igen, Har ju fortfarande folk som är inne varje dag på min blogg, Snopet att det aldrig skrivs något!

Jag vill ju ha´en ny blogg men jag är så tekniskt utvecklingsförstörd så jag fattar ju ingenting! Haha
Men nu ska jag verkligen börja!

Senare ikväll!